Vânzare

4 camere | 121 m²

Duplex 4 camere, SU=120.63 mp, teresa=18.62 mp, Bacau

Bacau / Bacau

129.999 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 121 m²

Compartimentare Decomandat

Confort attribute_options.confort.1 sporit

Etaj 2

An finalizare construcție 2006

Tip imobil Alte tipuri

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 3

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Parțial

Posibilitate parcare 1

Numărul de locuri de parcare 2

Nu include TVA 0

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Toata lumea il stie pe Cupidon, cel care icirc;i determina pe oameni sa se indragosteasca in clipa in care erau strapunsi de sageata lui fermecata! 
In microcartierul rezidential Cupidon, si tu te vei indragosti de viitoarea ta casa: un spatiu fermecator, confortabil si linistit, un apartament la rang de vila!

Prevazut din constructie cu posibilitatea amplasarii unui semineu, apartamentul se evidentiaza prin spatiul generos impartit astfel: parterul - living, un balcon inchis folosit ca spatiu de depozitare, precum si un birou cochet, cu geamuri mari si priveliste bucolica, bucatarie cu iesire pe terasa, dar si o baie spatioasa cu cada; scara interioara duce spre spatiul de odihna prevazut cu 2 dormitoare, dintre care unul matrimonial king-size, baie cu dus. Podul de 28 mp, prevazut cu scara modulara pliabila, constituie un spatiu de depozitare sau...o incapere secreta!
Anasamblul Cupidon ofera locatarilor spatii verzi  amenajate, accese pietonale si  carosabile, parcari auto, retele tehnico-edilitare, personal specializat in paza si protectie, serviciu de salubritate si intretinere, si mai ales muuulta liniste! 
IMPORTANT! Fiecare constructie beneficiaza de adapost de aparare civila propriu la subsol.
Structura de rezistenta a constructiei este de tip zidarie portanta calculata antiseismic pentru gradul 8 pe scara Richter.

Casa ta inseamna siguranta si dragoste, o spune si Cupidon!

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Sandu Iacob

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare