Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central, comision 0%

Duplex Cartierul Grigorescu

320.000 eur
ID 3324624
Case - Vile | 405 m² | 5+ camere
Oradea, Bihor / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 405 m²
Suprafață teren 500 m²
An finalizare construcție 2018
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 5
Mobilat/Utilat Nemobilat
Comision cumpărător 0%
Nr. locuri parcare 3
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Va prezentam un duplex de exceptie, situat in cartierul Grigorescu din Oradea, pe un teren cu dublu front stradal, avand o suprafata de 500 de metri patrati. Imobilul este compus din D+P+M+Pod, cu o suprafata utila de 405,4 metri patrati si o suprafata construita de 514,09 metri patrati.
Acesta este impartit in 3 apartamente, fiecare avand acces propriu si curte individuala, cu acces auto separat. Apartamentul de la demisol are o suprafata utila de 117 metri patrati si este compus din hol mare, living si bucatarie open-space, 2 dormitoare, un dressing, un spatiu pentru birou si o baie. Corpul A1 are o suprafata utila de aproximativ 131 de metri patrati, cuprinzand la parter living, bucatarie si o baie, iar mansarda avand 2 dormitoare dintre care unul cu dressing si o baie, iar podul cuprinde 2 camere. Corpul A2 are o suprafata utila de aproximativ 144,75 de metri patrati, cu parterul avand living si bucatarie open-space si o baie, iar mansarda avand 2 dormitoare si o baie. Podul este compartimentat in 2 camere.
Aceasta proprietate este bransata la toate utilitatile, gaz, electricitate, apa si canalizarea, fiind perfecta atat pentru locuinta rezidentiala, cat si pentru sediu de firma. De asemenea, din punct de vedere investitional, acest imobil este o alegere excelenta pentru orice investitor care cauta oportunitati de a-si spori portofoliul imobiliar.
Duplexul se poate si apartamenta in doua unitati locative, daca se doreste se poate achizitiona si doar o parte a duplexului.
In concluzie, acest duplex unicat este situat intr-o zona linistita si exclusivista a cartierului Grigorescu din Oradea, oferind un confort sporit prin compartimentarea si poziționare . Ocazia de a achizitiona acest imobil reprezinta un pas important pentru a investi intr-o proprietate cu un potential ridicat de dezvoltare si profit. Nu ezitati sa ne contactati pentru o vizionare si pentru a va convinge de aceasta oportunitate unica!

Id intern: P90

Solicită vizionarea proprietății

Duplex Cartierul Grigorescu

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Oradea Est 3.1 kilometri
  • Staţie tren 3.3 kilometri
  • Oradea Vest 4.5 kilometri
  • Oradea 4.9 kilometri
Contactează utilizatorul
Duplex Cartierul Grigorescu
Cosmin Virsag Consultant imobiliar BLANC ESTATE SRL
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3324624
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici