Vânzare

4 camere | 149 m²

Duplex cu perete dublu, model Canadian!

Timis / Cerneteaz

159.000 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 149 m²

Suprafață teren 507 m²

An finalizare construcție 2024

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 1

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Nemobilat

Numărul de locuri de parcare 3

Utilități Curent, Apă, Climă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Ocazie rară de a achiziționa un duplex nou construit, finalizat în 2024, în Cernateaz. Cu un teren generos de 570 mp și o suprafață utilă de 150 mp, această proprietate oferă un stil de viață modern și confortabil.

Situat într-o zonă liniștită și aerisită, duplexul se bucură de conexiuni excelente. Cu doar 15 km până în centrul Timișoarei și acces rapid la autostradă și aeroport. 
Construită de o echipă cu peste 15 ani de experiență în construcții rezidențiale din Canada, casa beneficiază de cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate. Structura sa de lemn KVH de la Technica Schweiz și izolarea cu vată bazaltică și minerală asigură un confort termic optim, indiferent de sezon.

Interiorul este generos și bine proporționat, cu 3 dormitoare spațioase, 2 băi moderne, o bucătărie și un living luminos. Finisajele sunt de cea mai bună calitate, inclusiv parchet, gresie, geamuri termopan, și obiecte sanitare.

Pentru confortul maxim al locatarilor, casa este echipată cu încălzire/racire  pe aer condiționat Daikin, asigurănd un climat interior optim în fiecare sezon. Instalatia pentru sistemul de panouri fotovoltaice este pregatita. Viitotul proprietar prin montarea panourilor va reduce costurile de energie.

Această proprietate reprezintă o oportunitate rară de a investi într-un stil de viață modern și confortabil, cu gând la viitor și la sustenabilitate. Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, nu ezitați să ne contactați!


Cod ofertă / ID BLITZ: P106797
Id intern: P106797

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare