Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Central

Duplex de lux în Via Carmina

165.000 eur
ID 3312695
Case - Vile | 140 m² | 5 camere
Vladimirescu, Arad / Central
Zona Central
Număr camere 5
Suprafața utilă 140 m²
Suprafață teren 320 m²
An finalizare construcție 2020
Stare proprietate Rezonabilă
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 3
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz
 Preț negociabil
 Nu include TVA

PropertyLab vă prezintă în exclusivitate un duplex de lux în Via Carmina, situat în cartierul Vladimirescu. Acest imobil de excepție este în curs de finalizare și se remarcă prin designul său arhitectural unic, care combină stilul mediteraneean cu cel clasic.

Duplexul oferă o suprafață generoasă de 140 mp utili, care este compartimentată în mod funcțional pentru a vă asigura confortul deplin. La parter, veți găsi o cameră tehnică, un WC de serviciu, un living generos de 24.5 mp cu terasă și acces în curte, o bucătărie spațioasă și luminoasă de 13.91 mp, precum și o cameră de zi de 10.11 mp. La etaj, aveți la dispoziție 2 băi, 2 dormitoare cu terasă și un dormitor suplimentar, alături de un dressing.

Proprietatea dispune și de o curte impresionantă de 320 mp, împrejmuită în lateral și în spate de un gard de beton, iar în față de un gard special realizat din fier și beton. Construcția este realizată folosind materiale de înaltă calitate, cum ar fi cărămida Porotherm, geamurile cu design Salamander cu o grosime de 4,5 cm și instalația electrică GEWISS. Sistemul de încălzire este realizat prin pardoseală. Apartamentul se va preda în stadiul de finisare la gri, oferindu-vă posibilitatea de a-l personaliza în funcție de preferințele dumneavoastră.

Pentru mai multe informații despre acest duplex de lux în Via Carmina, vă invităm să ne contactați folosind numărul de telefon afișat mai jos.

Szekeres Carol - consultant imobiliar
Telefon: 0729966649
Prețul nu include TVA
Cod proprietate: 1048855

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici