Vânzare

49 m²

✅Garsonieră la mare, 49mp utili, avans 10% - Mangalia

Constanta / Mangalia

57.000 €

Specificații

Suprafața utilă 49 m²

Confort Lux

Etaj Parter

An finalizare construcție 2024

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate În construcție

Comision cumpărător 0%

Clasa energetică A

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Best View Residence reprezintă punctul de întâlnire dintre confortul modern și priveliștile spectaculoase, fiind cel mai nou proiect imobiliar situat în inima zonei de sud a litoralului, mai exact pe Strada Geo Bogza 5A – Mangalia. Proiectul nostru, cu un regim de înălțime P+3, oferă un număr limitat de 16 apartamente cu 2 camere, proiectate pentru a maximiza confortul și pentru a oferi o vedere panoramică către Marea Neagră și Portul Mangalia.

Proiectul se distinge prin amplasarea sa strategică, oferind rezidenților acces imediat la o varietate de facilități și puncte de interes: de la supermarketuri renumite, precum Penny și noul Carrefour, până la plajele de vis, promenada vibrantă, porturile turistice din Mangalia – Limanu și atracțiile învecinate din: 2 Mai, Vama Veche, Popascul Pescarilor Olimp, Calul Bălan Neptun și Park Aventura Neptun. Această proximitate asigură o viață cotidiană plină de comoditate și acces la cele mai bune servicii și distracții.

La Best View Residence Mangalia, fiecare detaliu a fost gândit pentru a asigura un trai de neegalat, unde fiecare zi începe cu o panoramă inspiratoare asupra mării și se încheie cu apusuri memorabile. Descoperiți un loc unde calitatea vieții se întâlnește cu frumusețea naturii, toate într-un cadru exclusivist și accesibil. Vă invităm să fiți parte din acest proiect emblematic, unde fiecare moment este o celebrare a vieții lângă mare.

Apartamente disponibile – avans minim 10% sau rate la dezvoltator pe o perioadă de maxim 3 ani cu un avans de minim 50%:

  Garsonieră tip studio cu bucătărie separată și terasă, în suprafață de 49m² utili – 57.000€ + TVA – o singură unitate disponibiliă
  Apartament 2 camere cu bucătărie separată și terasă, în suprafață de 63m² utili – 68.000€ + TVA

Apartamentele se vând la alb și beneficiază de următoarele dotări și finisaje:

  tâmplărie PVC Aluplast, geam tripan
  ușă metalică antiefracție
  pereți finisați cu glet și zugrăviți cu vopsea lavabilă
  pardoseli la nivel de șapă
  tavane tip Barrisol
  încălzire în pardoseală
  instalația electrică și sanitară – realizată
  casa scării echipată complet: gresie plăci mari Import Italia și finisaje deosebite San Marco
  izolație exteiroară cu polistiren 10cm
  interfon

*Toate informațiile, schițele și pozele au exclusiv scop de prezentare! Suprafețele apartamentelor pot suferi modificări +/- 5% după măsurătorile cadastrale.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Megaimobiliare

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare