Vânzare

1 camere | 40 m²

Garsoniera- Studio - in Arbo Residence - Mogosoaia- 68000E

Bucuresti-Ilfov / Mogosoaia

68.000 €

Specificații

Număr camere 1

Suprafața utilă 40 m²

Compartimentare Decomandat

Confort attribute_options.confort.1 sporit

Etaj 2

An finalizare construcție 2023

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 6

Număr Băi 1

Consum total de energie primară 0

Indicele de emisii echivalent CO2 0

Consum total din surse regenerabile 0

Nu include TVA Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

  Firma imobiliara Activimob, va propune spre vanzare o garsoniera - studio   moderna situata in complexul rezidential Arbo Residence din Mogosoaia. Aceasta este decomandata,  are  o suprafata utila de 40 mp si este  ideala pentru o persoana, pentru  un cuplu, pentru un  birou sau sediu de firma.
Arbo ndash; cartierul rezidential din Mogosoaia  creaza un echilibru perfect intre tehnologie si natura, padurea  fiind in apropiere.  Complexul este  dotat  cu supraveghere -video, cu bariera automata de intrare,  cu  paza,   piscina, spatiu de joaca pentru copii, spatiu verde, locuri parcare vizitatori si  de asemenea  cu acces la STB(mijloc  transport public) si la   zonele comerciale din zona

. Blocurile din ansamblul rezidential sunt frumos decorate,  dotate cu lift, iar treptele din interior frumos finisate cu granit. Scara blocului  este prevazuta  cu geamuri mari si dragut colorate,  pentru  iluminare naturala pe langa cea electrica.
Garsoniera - studio  este compartimentata astfel;  la intrare avem   un hol de acces foarte generos ; o camera luminoasa si armonios proportionata  si cu iesire pe balcon, balcon dotat cu o copertina retractabila; o bucatarie inchisa si baia.   Locuinta este finisata complet cu gresie, faianta, parchet ndash; finisaje  de calitate superioara, cu  dubla usa  metalica, cu obiecte sanitare Grohe si cu centrala termica Saunier Duval.  Centrala termica a locuintei asigura confortul energetic,  incalzirea  realizandu se  prin pardoseala,  aspect ce aduce un plus de eleganta spatiului. De asemenea garsoniera este dotata cu un aer conditionat cu wifi integrat, astfel incat se poate controla temperatura camerei direct de pe telefon.

Pretul este de 68000E cu tva 9 % inclus

COMISION 0 LA CUMPARATOR!

Aceasta garsoniera reprezinta alegerea perfecta pentru cei care cauta un spatiu confortabil,  intr-o zona rezidentiala moderna si aproape de Padurea Mogosoaia!





 

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Janina Peste

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare