Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Garsonieră, Titan

Garsoniera Titan Metrou 1 Decembrie

250 eur
ID 3508407
Garsoniere | 38 m²
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Titan
Zona Titan
Suprafața utilă 38 m²
Confort 1
Etaj 7
An finalizare construcție 1987
Tip imobil 4
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 10
Mobilat/Utilat Complet

RealKom Agentie Imobiliara TITAN va ofera spre INCHIRIERE
GARSONIERA TITAN METROU 1 DECEMBRIE
Localizare: Garsoniera de inchiriat este localizata in Titan, pe Strada Soldat Ghita Serban, in imobil cu acces stradal si vedere pe interior, in imediata apropiere a Metroului 1 Decembrie.
Etaj: Garsoniera este pozitionata la etajul 7 din 10.
Suprafete: Suprafata Total Construita a garsonierei este de 38 mp, Suprafata Utila fiind de 37 de mp, iar adaugand si suprafata balconului de care dispune garsoniera se ajunge la o Suprafata Utila Totala de 44 mp.
Compartimentare si componenta: Garsoniera, ca si compartimentare este semidecomandata si contine: 1 camera, 1 bucatarie, 1 grup sanitar, 1 balcon.
Garsoniera se inchiriaza mobilata si utilata.
Constructia este finalizata in anul 1987, pe structura de beton. Compartimentarile interioare sunt facute din beton, izoland astfel foarte bine termic si fonic locuinta.
Acte: Garsoniera detine carte funciara, numar cadastral.
Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata C.M.T.E.B. (RADET)
Vederea din garsoniera este pe interior, iar accesul este stradal.
Garsoniera, ca si nivel de finisaje dispune de: parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, geamuri termopan, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare. Orientarea cardinala este pe NORD si EST, beneficiind astfel de lumina naturala a soarelui in prima parte a zilei.
Zona Titan este parte integrata a sectorului 3. Va invitam sa descoperiti aceasta deosebita zona, care cuprinde cu siguranta toate nevoile.
Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Titan una dintre cele mai cautate zone din Capitala, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi cumparatori.
Daca se doreste ca aceasta garsoniera situata in zona Titan, pe Strada Soldat Ghita Serban, sa devina locuinta zona acopera toate nevoile. Ca utilitati, zona Titan dispune de toate tipurile de retele: apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.
Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, STB, metrou, parc, drum urban, hotel, bar/pub, restaurant, Piata Salajan, Piata Trapezului, Bulevardul 1 Decembrie, Bulevardul Theodor Pallady, Mega Image, Carrefour Express, Scoala Gimnaziala Nr. 112.
Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului.
Agentia Imobiliara RealKom va ofera garsoniere/apartamente de inchiriat/vanzare in zona 1 Mai, Romana, Universitate, Unirii, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii, Tineretului, Timpuri Noi, Calea Vacaresti, Vitan, Mihai Bravu, Dristor, Piata Muncii.
www.realkom.ro
In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit chirias, va asteptam la o vizionare, garsoniera putand fi vazuta in orice zi, cu programare anterioara.
Pentru a vizualiza mai multe oferte pentru garsoniere de inchiriat, accesati urmatorul link:
https://realkom.ro/anunturi/inchirieri-apartamente/camere:1
Pentru a va oferi mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.
CONTACT: MARIA GORBATENCO
MOBIL: 0768.119.110
E-MAIL: [email protected]
WEB: www.realkom.ro
www.imobiliare-unirii.ro
www.apartamenteunirii.ro
www.apartamente-vitan.ro
www.apartamente-tineretului.ro
www.apartamente-13septembrie.ro
www.imobiliare-bucurestene.ro
Id intern: P661

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici