Vânzare

Spaţiu comercial, Metro

Hala CARAMIDA 375 mp zona METRO

137.500 eur
ID 3016703
Spaţii comerciale | 375 m²
Bacau, Bacau / Metro
Zona

Metro

Suprafața utilă

375 m²

Suprafaţă totală

375 m²

An finalizare construcție
2022
Tip imobil
Centru comercial
Vitrină
10 m
Stadiu construcţie
Finalizat
Înălţime spaţiu
3 m
Număr încăperi
1
Număr Grupuri Sanitare
2
Posibilitate parcare
Da
Nr. locuri parcare
10-20

IXIMO Agentie Imobiliara va propune-( acum inchiriata cu 1500 eur/lunar ) ORIENTATIV zona METRO - in reprezentare exclusiva - IN miniparc logistic privat SE VINDE hala LUMINOASA [ 8 m x 46 m ] din caramida plina 40 cm grosime ZID{curte proprie imprejmuita gard nou} avand 375 mp construiti { inaltimea la streasina de 3,5 m ; la coama de 4 m} ,recent modernizata cu usi si ferestre din tamplarie PVC cu geam termopan plus usa RULOU industriala la capatul halei.Apa pluviala de pe acoperis este dirijata in scurgerea subterana din trotuarul perimetral ! Acoperisul(izolat spuma poliuretanica /) Excelent confort termic !!!)este NOU din tigla metalica tip LINDAB iar structura de lemn ce il sustine este integral NOUA. Pardosela este din beton armat !Grup sanitar si birouri acum in lucru !Instalatie iluminat cu lampi de tip LED si sistem incalzire ! Teren EXCLUSIV cca.1600 mp !!! Drum de acces PRIVAT in proprietate !

In interior(in functie de proiectul beneficiarului !!!/ si pe costurile vanzatorului ) se vor mai realiza compartimentari pentru birou,VESTIAR cu sala de mese si 2 grupuri sanitare.

Excelenta posibilitate pentru spalatorie industriala,productie mobilier,productie termopane,confectii metalice ,firme de instalatii,DISTRIBUTIE - orice activitati ce au nevoie de curte imprejmuita privat ! Hala se afla intr-un miniparc logistic ACTIV privat -sunt mai multe unitati de productie in incinta si se poate instala acces video 24h/24 h de pe telefon ! Incalzirea se va realiza cu o centrala termica pe peleti si 2 ventiloconvectoare de tavan industriale.

Hala are post de transformare propriu(beneficiarul va deveni coproprietar pe postul TRAFO-200 KVA),este bransata la reteaua publica de alimentare cu apa potabila si beneficiaza de acces TIR nerestrictionat fiind pozitionata pe Drumul Judetean 119 Sarata - Nicolae Balcescu drum asfaltat si face legatura cu Satul BUCHILA ce beneficiaza de curse regulate de autobuz spre oras - statie BUS in fata intrarii din miniparcul logistic ! Acces RAPID la Soseaua de Centura a Bacaului - acum complet functionala !!!

Intrarea din drumul public la proprietate se face tot pe terenul halei( ce apartine halei, in cota indiviza). Pretul 137500 EUR include TOT terenul (in zona pretul este de 15 eur/mp NEAMENAJAT fara utilitati ), amenajarile interioare( santier acum in lucru/moment ideal de personalizat constructia )precum si dotarile mentionate in anunt ! Se poate discuta o plata esalonata rezonabila sau variante de schimb imobiliar cu apartament si diferenta !!!

Solicită vizionarea proprietății
Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Miercuri
08 Februarie
Joi
09 Februarie
Vineri
10 Februarie
Sâmbătă
11 Februarie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara Bacău 1.3 kilometri

Contactează utilizatorul

Hala CARAMIDA 375 mp zona METRO
Constantin Cristescu Consultant imobiliar IXIMO REAL ESTATE
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3016703
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici