Vânzare

Spaţiu comercial, Metro

Hala ZIDARIE 377 mp Zona Metro

155.000 eur
ID 3017236
Spaţii comerciale | 900 m²
Bacau, Bacau / Metro
Zona

Metro

Suprafața utilă

900 m²

Suprafaţă totală

900 m²

An finalizare construcție
2022
Tip imobil
Centru comercial
Vitrină
10 m
Stadiu construcţie
Finalizat
Înălţime spaţiu
3 m
Număr încăperi
1
Număr Grupuri Sanitare
6
Posibilitate parcare
Da
Nr. locuri parcare
20+

IXIMO Agentie Imobiliara va propune ORIENTATIV in zona METRO -in reprezentare exclusiva- IN miniparc logistic privat SE VINDE Hala NOUA(inchiriata cu 1300 eur/lunar/se poate vinde ca investitie pasiva) din zidarie 377 mp(12 M LATIME X 32 M LUNGIME ) construiti(in schita este numarul 1 /deci posibilitate de extindere exista) pe structura de piloni din beton armat ( concept functional autorizat ISU ) ; avand inaltimea la streasina de peste 6 m ; la coama 7,5 m) ,recent modernizata cu ferestre din tamplarie PVC si geam termopan; 3 usi RULOU industriale echipate cu poarta pietonala- la intrarile halei.Acoperisul este NOU din tigla metalica tip LINDAB iar structura ce il sustine este integral din otel. Pardosela este din beton armat ! Teren curte libera EXCLUSIV cca.1500 mp( plus optiune EXTINDERE !) avand acces DIRECT in drumul public pe o deschidere de 100 m liniari !!!Drumul de acces PUBLIC ajunge direct in proprietate !

In interior(in functie de proiectul beneficiarului !!!/ si pe costurile vanzatorului ) se vor mai realiza compartimentari pentru birouri si grupuri sanitare.

Excelenta posibilitate pentru depozitare (pe inaltime) spalatorie industriala,productie mobilier,productie termopane,confectii metalice ,firme de instalatii,DISTRIBUTIE - orice activitati ce au nevoie de curte imprejmuita cu loc de manevre auto libera (1335 mp) ! Hala se afla intr-un miniparc logistic privat -sunt mai multe unitati de productie in incinta si se poate instala acces video 24h/24 h de pe telefon ! Incalzirea se va realiza cu o centrala termica pe peleti si ventiloconvectoare de tavan industriale.

Hala are post de transformare propriu(beneficiarul va deveni coproprietar pe postul TRAFO-200 KVA),este bransata la reteaua publica de alimentare cu apa potabila si beneficiaza de acces TIR nerestrictionat fiind pozitionata pe Drumul Judetean 119 Sarata - Nicolae Balcescu drum ce se asfalteaza chiar ACUM si face legatura cu Satul BUCHILA ce beneficiaza de curse regulate de autobuz spre oras - statie BUS in fata intrarii din miniparcul logistic ! Acces RAPID la Soseaua de Centura a Bacaului - acum complet functionala !!!

Intrarea din drumul public la proprietate se face -in 2 variante simultan- tot pe terenul halei( ce apartine halei, in cota indiviza) cat si din drumul public 100 m liniari deschidere .Desigur existenta cabinei poarta(constructie din zidarie cu beci) edificata pe terenul proprietatii chiar la intrare va realiza controlul accesului . Pretul 155000 eur include TOT terenul (in zona pretul este de 15 eur/mp NEAMENAJAT fara utilitati ), amenajarile interioare( santier acum in lucru/moment ideal de personalizat constructia) precum si dotarile mentionate in anunt ! Se poate discuta o plata esalonata rezonabila sau variante de schimb imobiliar cu apartament si diferenta !!! Vanzatorul este societate comerciala platitoare de TVA.

Solicită vizionarea proprietății
Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Miercuri
08 Februarie
Joi
09 Februarie
Vineri
10 Februarie
Sâmbătă
11 Februarie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara Bacău 1.3 kilometri

Contactează utilizatorul

Hala ZIDARIE 377 mp Zona Metro
Constantin Cristescu Consultant imobiliar IXIMO REAL ESTATE
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3017236
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici