Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Hotel/Pensiune, Central

Hotel / Pensiune de vanzare in Vartop cu 12 camere

940.000 eur
ID 2995920
Hoteluri/Pensiuni
Nucet, Bihor / Central
Zona Central
Suprafața utilă 496 m²
An finalizare construcție 2009
Stadiu construcţie Finalizat
Număr încăperi 12
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 5-10
 Preț negociabil

Va propun spre vanzare, în reprezentare exclusivă, COMISION 0% la cumparare, o pensiune clasificată 3 stele, cu mare potential de investitie in satul de vacanta VARTOP-ARIESENI, complet utilata și echipata, situata la DN 75 la 350 m de partia Piatra Graitoare.
Aceasta funcționează din anul 2010, avand deja clientela formata. Este construita din BCA, structura de rezistenta este din beton (cu stalpi, grinzi, placa), beneficiaza de supraveghere video, dispune de senzori de fum, ferestre termopan de calitate si finisaje premium.
Este o constructie cu 4 nivele, dispune de 12 camere dotate cu mobilier modern si balcoane care ofera o priveliste deosebita. Camerele sunt la standard de 3 stele, fiecare cu baie proprie, cu cabina de dus cu hidromasaj, uscator, apa calda si rece, incalzire centrala cu calorifere din aluminiu, televizor, internet, cablu tv si minibar. Pensiunea are destinație versatilă, putând fi pretabila atât turiștilor de bussines (datorită accesului direct dinspre DN75) cât și celor ce vin sa-si petreaca vacantele la munte în căutare de sport, relaxare și peisaje deosebite, (in zona fiind atractii turistice precum Groapa Ruginoasa, Pesterile Scarisoara si Poarta lui Ionele, Portile Bihorului etc, precum și poteci turistice montane în vecinătate care duc spre Parcul National Apuseni, Cetatile Ponorului, Muntii Bihor.
Cu o suprafață construită de 540 mp și suprafața utilă de 496 mp, pe un teren cu o suprafata de 648 mp. imobilul este compartimentat în demisol, parter, două etaje si un pod amenajabil:
- demisol: sala de conferinte, bar, spatii de depozitare, sauna umeda si uscata, grup social, precum și magazia pentru lenjerie/călcătorie și spălătorie/uscătorie.
- parter: recepția, bucatarie utilata, sala de mese pentru min. 30 de persoane, living cu TV LCD, grup sanitar, un apartament pentru personalul care deserveste pensiunea cu baie proprie si un hol cu acces spre demisol si etajele superioare;
- etaj 1, 2 si 3 cu cate 4 camere mari pe fiecare etaj, cu pat matrimonial, baie proprie fiecare, la care se adaugă un balcon mare; dintre acestea, la etajele 2 si 3 se regasesc cate 2 camere pentru 3 respectiv 4 persoane.
In spatele pensiunii se afla magazia pentru lemne, camera centralei termice si un puffer pentru apa calda de 2000 l. Spatiile comune de la parter sunt incalzite prin sistemul in pardoseala, iar camerele cu calorifere din aluminiu.
In curte sunt 8 locuri de parcare, spatii de relaxare, loc de fumat, foisor cu aragaz si grill.
Pensiunea este in functiune, se vinde complet mobilata, utilata, cu portofoliul de clienti (pensiunea este promovata prin site-uri de specialitate din 2010).
Pentru noul proprietar exista posibilitatea maririi capacitatii de cazare cu inca doua apartamente la podul mansardabil care poate fi amenajat. Proprietatea este pretabila pentru amenajarea ca si camin pentru persoane varstnice, existand posibilitatea amplasarii unui lift pentru persoane.
Vă aștept cu drag la vizionare.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici