Vânzare

4800 m²

HOTEL SOMESUL ! IN TANDEM cu Mega proiectul Orasului DEJ ! P

Cluj / Cluj-Napoca
2.500.000 €

Rată estimată

56.051 Lei/lună

Avans (15%)

1.863.750 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Suprafața utilă 4800 m²

Tip imobil Alte tipuri

Stadiu construcție Finalizat

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Cladire de referinta la intersectie de drumuri, Hotelul Somesul constituie un avantaj major, atat prin importanta lui cat si prin posibilitati si perspective.
BLITZ IMOBILIARE va ofera inspre vanzare cea mai inalta cladire din orasul Dej, Hotel Somesul, pozitionat in zona ultracentrala. Fiind unul dintre punctele de interes maxim al Dejului, cladire de referinta la interectie de drumuri, Hotelul Somesul constituie un avantaj major, atat prin importanta lui cat si prin posibilitati si perspective..
Cu o suprafata utila de 4800 mp, dispus pe mai multe nivele D + P + 7 Etj + Etj tehnic., hotelul este dotat cu 65 de camere cu baie fiecare, 5 apartamente, 1 restaurant de 200 de locuri, 1 terasa de 100 de locuri, 2 saloane selecte, 1 receptie.
Terenul pe care este amplasata constructia are o suprafata de 3700 mp.
Hotelul face parte din proiectul ART MALL DEJ , primul mall din oras, cladirea care va inconjura in mare parte hotelul cu acces si intrari din complexul comercial direct in hotel.
 ART MALL , este prevazut sa aiba o suprafata de cca 10.000 de mp. acesta, putandu-se construi in regie proprie sau fonduri externe.
Deasemenea , exista posibilitatea de schimbare a destinatiei hotelului, putandu-se identifica multiple alte variante si optiuni de functionare.
Orasul Dej este intr-o continua transformare si crestere economica, zona turistica crescand accelerat. 
 

Cod ofertă / ID BLITZ: P126243
Id intern: P126243

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare