Vânzare

4 camere | 179 m²

Iancu Nicolae 4 camere confort sporit

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

517.450 €

Specificații

Număr camere 4

Număr Băi 3

Nu include TVA 1

Tip imobil Bloc apartamente

Etaj 8

Ultimul etaj 1

Suprafața utilă 179 m²

Confort 1

Compartimentare Decomandat

An finalizare construcție 2024

Stare proprietate Bună

Posibilitate parcare 1

Numărul de locuri de parcare 1

Ansamblu Rezidențial Da

Comision cumpărător 0%

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

REA1019089 SVN Residentialist va ureaza bun venit in Cortina126, un paradis al luxului si rafinamentului, unde fiecare apartament este o expresie a viziunii tale asupra elegantei si confortului.

Situat intr-una dintre cele mai prestigioase zone din Bucuresti, pe strada Erou Iancu Nicolae, acest ansamblu rezidential redefineste conceptul de locuinta exclusivista.

Cu arhitectura emblematica si facilitati high-end, Cortina126 te intampina cu o ambianta sofisticata si spatii generoase, concepute pentru a-ti oferi o experienta de trai fara egal. Aici, conceptul de modern living prinde viata, iar timpul tau liber devine o adevarata placere, incepand chiar de acasa.

Pentru a realiza aceasta viziune, am luat in considerare fiecare aspect al stilului de viata exclusivist: finisajele impecabile, dotarile high-end si, desigur, localizarea privilegiata, alaturi de alte detalii de design de exceptie.

Apartamentele Cortina126 se remarca prin eleganta lor moderna si spatii generoase, iar fiecare detaliu, de la finisaje pana la dotari, este gandit pentru a te impresiona.

Aceasta locatie de exceptie si arhitectura distinctiva transforma fiecare apartament intr-o investitie cu un potential unic, oferindu-ti oportunitatea de a trai la standardele cele mai inalte, in inima unei comunitati selecte si rafinate.

Aici, luxul devine un mod de viata, iar Cortina126 este locul unde visurile tale despre o locuinta perfecta devin realitate. Cartierul Pipera: confort И™i facilitДѓИ›i sporite

Cartierul Pipera se situeazДѓ Г®n extrema nord-esticДѓ a municipiului BucureИ™ti, fДѓcГўnd parte din administraИ›ia oraИ™ului Voluntari. OraИ™ul Voluntari face parte dintre cele mai exclusiviste zone din Г®mprejurimile BucureИ™tiului.

DistanИ›a cДѓtre centrul capitalei este de aproximativ 7-8 km, aspect ce faciliteazДѓ accesul rapid cДѓtre punctele de interes Г®n timp ce zona rezidenИ›ialДѓ rДѓmГўne una feritДѓ de aglomeraИ›ia И™i poluarea urbanДѓ.

Dezvoltatorii imobiliari investesc Г®n cartierul Pipera deoarece reprezintДѓ un spaИ›iu de locuit ideal pentru oamenii de business, aici regДѓsindu-se multiple spaИ›ii pentru birouri.

Cei care iau decizia de a realiza o achiziИ›ie imobiliarДѓ Г®n aceastДѓ zonДѓ, se bucurДѓ de confort sporit И™i condiИ›ii excelente Г®n desfДѓИ™urarea activitДѓИ›ilor uzuale. De asemenea, facilitДѓИ›ile sunt Г®n pachet complet, Г®n conformitate cu aИ™teptДѓrile clienИ›ilor:

в—Џ complex comercial Pipera Plaza cu peste 11 restaurante pentru toate gusturile, magazine mass-market, supermarket-uri, beauty shops, shop-uri de amenajДѓri interioare;
в—Џ showroom-uri multiple: Lamborghini, Mercedes-Benz, Porche Pipera, Honda, Toyota;
в—Џ centrul comercial Promenada Mall la 10 minute distanИ›Дѓ;
в—Џ agenИ›ii bancare, farmacii, cabinete И™i clinici private, sДѓli de fitness;
в—Џ И™coli, grДѓdiniИ›e И™i spaИ›ii de recreere Г®n naturДѓ (Balta Pipera, PДѓdurea BДѓneasa, GrДѓdina ZoologicДѓ BucureИ™ti);
● accesibilitate către Aeroportul Internațional „Henri Coandă” și Aeroportul „București Băneasa”.

Locație

Despre zona "Pipera"

păreri exprimate de 48 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.0

Sănătate 6.5

Siguranță 7.8

Calitate aer 7.3

Curățenie 7.0

Zone verzi 6.4

Cultură și Educație

Cultură și Educație

6.1

Cultură 5.0

Educație 7.0

Sport 6.4

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.8

Nivel de trai 7.2

Magazine 6.6

Localuri 6.4

Parcări 6.4

Zgomot 7.4

Transport în comun

Transport în comun

5.4

Autobuz 5.5

Tramvai 5.1

Metrou 5.6

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Stefan Pop

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare