Vânzare

4 camere | 166 m²

Intempo Diamond în Benidorm, Spania.

Arad / Arad

1.580.000 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 166 m²

Compartimentare Semidecomandat

Confort Lux

Etaj 13+

An finalizare construcție 2021

Tip imobil Alte tipuri

Stare proprietate Nouă

Niveluri imobil 12+

Număr Băi 2

Posibilitate parcare 2

Preț negociabil Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Ai visat vreodată să te trezești cu priveliștea Mării Mediterane la picioarele tale? Acum ai ocazia de a-ți îndeplini acest vis! Îți prezint unul din cele mai spectaculoase apartamente de lux din Benidorm, Spania. Este un apartament din categoria high class, ce se adresează oamenilor care sunt în căutarea unui stil de viață aparte.

Apartamentul este situat la etajul 42 al turnului Intempo Diamond din Benidorm, ceea ce îi oferă o priveliște spectaculoasă și o senzație de libertate de nedescris. 

Complexul Intempo Diamond este echipat cu tot ce ai nevoie pentru a trăi la cel mai înalt nivel. Infinity pool-ul, spațiile de wellness, restaurantul pentru riverani, locul de joacă pentru copii și multe alte facilități sunt disponibile pentru tine și familia ta. Aici vei avea acces la servicii de lux.

Apartamentul în sine este o capodoperă. Cele trei dormitoare îți oferă spațiu și confort, în timp ce camera de zi imensă, cu bucătăria deschisă și mobilierul de lux, sunt ideale pentru momente de relaxare sau pentru a-ți întâmpina prietenii și familia. Terasa pe trei părți a apartamentului îți oferă o priveliște panoramică spre Marea Mediterană, care îți va taia respirația.

Dacă ești în căutarea unui apartament de lux, cu priveliște panoramică spre Marea Mediterană și cu cele mai luxoase facilități, nu rata această oportunitate unică de a trăi la cel mai înalt nivel de confort și lux. Contactează-mă astăzi și fă acest apartament high class proprietatea ta!
Diana Ponoran Consultant imobiliar PropertyLAB
0758409801
[email protected]

CP1670578

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Diana Ponoran

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare