Vânzare

2 camere | 41 m²

Liniste si Confort: Apartament 2 camere Renovat, Mobilat si

Constanta / Cumpana

58.000 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 41 m²

Compartimentare Semidecomandat

Confort 1

Etaj Parter

An finalizare construcție 2009

Tip imobil Casă / Vilă

Stare proprietate Bună

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Parțial

Consum total de energie primară 0

Indicele de emisii echivalent CO2 0

Consum total din surse regenerabile 0

Nu include TVA Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Compania imobilara Union Group va prezinta un apartament situat in localitate Cumpana, foarte aproape fata de Constanta, oferind astfel acces rapid la facilitatile urbane, dar si avantajul unei locatii mai retrase si linistite, perfecta pentru cei care doresc sa evite aglomeratia orasului mare. Apartamentul este situat intr-o vila cu curte si foisor, ceea ce adauga un plus de valoare si intimitate.

Apartamentul se prezinta intr-o stare foarte buna, este renovat si se vinde complet mobilat si utilat, gata de locuit imediat. Acest detaliu este esential pentru cumparatorii care nu doresc sa investeasca in mobilier sau renovari suplimentare. Mobilierului si a finisajale sunt de o calitate foarte buna, precum si eficienta centralei proprii pe gaz, care asigura un confort termic ridicat si costuri reduse la incalzire.

Spatiul exterior este perfect pentru relaxare, intalniri cu prietenii sau activitati in aer liber. Foisorul adauga un plus de charme si utilitate, oferind un spatiu suplimentar pentru a va bucura de zilele insorite sau serile linistite.

Nu ratati ocazia de a viziona aceasta proprietate imobiliara! Contactati-ne acum pentru a programa o vizionare si a va convinge ca acesta este noul dumneavoastra acasa!

Cu stima, 

Echipa Union Group!

 

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului George-Cristian Ciuceanu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare