Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 3 camere, Micro 5

Micro 5, zona Excelenta!! apartament cu 3 camere in Targovi

69.990 eur
ID 3153504
Apartamente | 80 m² | 3 camere
Targoviste, Dambovita / Micro 5
Zona Micro 5
Număr camere 3
Suprafața utilă 80 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 1
An finalizare construcție 1985
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 4
Număr Băi 1

Cauti un loc in care sa investesti si sa il transformi in acasa?

Vrei un apartament pe care vrei sa-l amenajezi dupa propriul gust astfel incat sa il simti ca o oaza de relaxare in familie?

Vrei sa fie intr-o zona buna a orasului, accesibila ca locatie si pret, dar si cu facilitati pentru viitor?

Agentia Imad Imobiliare iti propune acum un apartament cu 3 camere situat in cartierul micro 5 din Municipiul Targoviste - zona Magazin Diana, se afla disponibil la etajul 1, pe o scara aerisita si administrata de propria asociatie de locatari, cu vecini amabili si prietenosi.

In vecinatatea imobilului regasim numeroase zone comerciale, institutii de invatamant, scoli, gradinite, crese si nu numai, spatiu destinat transportului in comun si taxi, cat si zona special amenajata cu loc de joaca pentru copii. Apartamentul se desfasoara pe o suprafata utila de aproximativ 80 mp, avand repartizarea camerelor astfel:

- sufragerie mare - 2 dormitoare - 2 holuri - bucatarie spatioasa - baie - 2 balcoane - debara.

Apartamentul nu dispune de finisaje moderne, forma sa initiala a fost pastrata si ingrijita de-a lungul anilor, iar beneficiile pe care le gasim in acest lucru este ca aveti posibilitatea sa reusiti sa il amenajati exact asa cum va doriti inca de la inceput - fara a trebuie sa platiti pretul amenajarilor anterioare care nu va sunt pe plac!!!

Mentionam ca la exterior regasim izolatie termica, tamplaria exterioara este compusa din PVC cu geam termopan, usa metalica la intrare si usi de lemn la interior, iar caldura in apartament este asigurata de centrala termica impreuna cu calorifere.

Nota: Datorita pozitionarii foarte bune a acestui imobil, la o distanta foarte mica de centrul orasului, dar si fata de institutii de invatamant cu un mare renume in Targoviste, precum si a faptului ca este un apartament calduros si luminos, agentia IMAD Imobiliare va recomanda spre achizitie acest apartament.

Pretul de vanzare este de 69.990 euro!

Pentru mai multe detalii si informatii va asteptam la vizionari!

  • Staţii de tren Distanţă
  • Târgoviște Vest 1.2 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici