Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 2 camere, Central

Otelec -Casa individuala-100mp utili- teren 2309mp- renovata

69.000 eur
ID 2935186
Case - Vile | 100 m² | 2 camere
Otelec, Timis / Central
Zona Central
Număr camere 2
Suprafața utilă 100 m²
Suprafață teren 2309 m²
An finalizare construcție 1972
Stare proprietate Renovată
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Clasă energetică B
Posibilitate parcare Da
Utilități Curent,    Apă,    Încălzire
 Preț negociabil

IM Imobiliare oferă spre vânzare casa individuala de cărămidă arsa si ne arsa și o parte de cărămidă Porotherm, în sat Otelec, Comuna Uivar.
Aflată într-o locație liniștită și plina de verdeață pe malul râului Bega (exista proiect de transformare în canal navigabil în viitorul apropiat), casa are în proxima apropiere stați ale mijloacelor de transport, școală, grădinița, dispensar și farmacie, biserici, parc și diverse magazine.
Casa este amplasata pe un teren de 2309 mp cu front stradal de aprox. 19 ml.
Casa are o suprafață utila de aprox. 100 mp și este formata din: hol acces, bucătărie cu loc de luat masa, dressing, living, dormitor matrimonial, 2 bai (una cu dus cu rigola și geam de aerisire și una de servici), debara și spațiu de urcare în pod, cameră tehnică (camera cu centrala termica), o camera de depozitare a lemnelor de foc(acces din interior) si o terasa de aprox. 20 mp.

Casa este construita în anul 1972, fiind renovata pe interior complet in anul 2019.

Este dotata cu geamuri și uși de termopan, gresie și parchet de înaltă calitate, mobilata și utilata complet (conform pozelor).

Bucătăria este făcută la comanda si este dotata cu plita pe inducție si cuptor electric, hota, mașina de spălat vase, expresor de cafea si toate ustensilele si aparatura necesara (noi).

Casa se vinde așa cum este descrisa și dispune de tot ce are nevoie o gospodărie completa, exista sistem de supraveghere video.

Confortul termic este asigurat de centrala termica proprie pe lemne (se oferă lemne de foc pentru aprox. 2 ani) , dotata cu butelie de 2000l pentru înmagazinarea apei calde astfel în cat se încărcă cu lemne la intervale mari de timp si calorifere de otel cu instalație de cupru.

Apa calda este asigurata de centrala termica în timpul iernii iar pe timp de vara de un boiler electric, exista o instalație de încălzire solara a apei deja achiziționata dar ne montata.

Casa este branșata la curent si la apa de la rețea, evacuarea apei uzate se face in fosa septica, iar instalația electrica si sanitara este refăcuta integral
Curtea imobilului este amenajata cu gazon, arbori, pomi fructiferi și vita de vie, este forata in curte si o fântâna de mare adâncime (70 m).

Pentru informații:

Cristina IM Imobiliare

0728004788

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici