Vânzări
Închirieri
Vânzare Teren, 278000 m², comision 0%

Padure - Teren 278 Hectare | Judet Prahova | Padure Foiase

1.946.000 eur
ID 3528936
Terenuri | 278000 m²
Lapos, Prahova / Central
Zona Central
Suprafață teren 278000 m²
Tip teren Agricol
Clasificare teren Extravilan
Front stradal 300 m
Comision cumpărător 0%

Ionut Chima ^ Global Home Romania ^ Real Estate Broker ^ Imobiliare

Global Home Romania va ofera spre vanzare intro zona pitoreasca a Judetului Prahova din Romania, acest lot de padure in suprafata de 278 Ha. Padurea este traversata de un drum asfaltat DJ 71 a si cuprinde urmatoarele specii de copacii: fag,stejar ,foioase este o adevarata bijuterie pentru orice investitor sau proprietar de teren.

Înconjurat de frumusețe naturală și priveliști uluitoare, acest lot este o pânză goală care te așteaptă să-l faci al tău.
Situată în inima uneia dintre cele mai căutate regiuni din România, această proprietate este oportunitatea perfectă pentru oricine caută să dețină o bucată de paradis. Așa că nu ezitați - contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe!________________________________________________________________

Global Home Romania, este o firmă în schimbare de jocuri pe piață imobiliară din România ce se afla intr-o expansiune rapidă. Modelul hibrid între tehnologie și interacțiune umană alături de colaboratorii firmei, inspiră constant încredere. Având o abordare de marketing profesională și îndrăzneță a ridicat atenția asupra modului în care oamenii se gândesc la imobiliare.

Global Home Romania continuă să se dezvolte cu succes în domeniul imobiliar, reușind să adune constant parteneri și colaboratori de încredere. Cu sediul în București, Global Home Romania, a apărut ca o firmă de încredere imobiliară ce își propune constant să livreze servicii de calitate. S-a lansat ca un strălucitor ambasador al Bucureștiului și continuă să reprezinte cu succes diverse proprietăți din capitala României în colaborare cu cei mai sofisticați cumpărători și investitori.


Id intern: XBMO0303U

Solicită vizionarea proprietății

Padure - Teren 278 Hectare | Judet Prahova | Padure Foiase

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Padure - Teren 278 Hectare | Judet Prahova | Padure Foiase
Ionut Chima Consultant imobiliar Global Home Romania
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3528936
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici