Vânzări
Închirieri
Vânzare Hotel/Pensiune, Central

Pensiune Eleganta situata aproape de Pestera Dambovicioara

1.230.005 eur
ID 3383178
Hoteluri/Pensiuni
Rucar, Arges / Central
Zona Central
Suprafața utilă 760 m²
An finalizare construcție 2005
Stadiu construcţie Finalizat

Oferta comision 0. Oferta Exclusiva. Avem cheile proprietatii.

GalaxyImob va prezinta spre vanzare o Pensiune eleganta, proiectata cu viziune moderna si stil practic care este situata in zona de munte in apropriere de Pestera Dambovicioara!

Imobilul a fost edificat in 2004 pe un teren de 4000 mp, beneficiaza de zona de agrement, cu gazon si aspresoare, iar locurile de parcare sunt situate in partea din fata a complexului.

Pensiunea este structurata P 1 M, cu zone de relaxare: salon pentru servit masa si (sitting cheminee), terasa exterioara/ interioara, zona de barbeque, bucatrie de vara, teren de tenis / fotbal cu nocturna si sala de asteptare, iar grupurile sanitare exterioare sunt de o eleganta in stil opulent.

Designul exterior te atrage prin eleganta, iar in interior descoperi un camin spatios prevazut cu numeroase zone pentru petrecerea timpului in familie. Calitatea este cuvantul ce caracterizeaza aceasta proprietate, pornind de la detaliile constructive pana la finisajele interioare si exterioare.

Pensiunea dispune de unsprezece camere, avand o suprafata utila de 760 mp iar spatiul interior a fost compartimentat eficient astfel incat, intreaga suprafata sa fie utilizata, dar in acelasi timp sa inspire eleganta, stil, confort si libertate de miscare.

Parterul imbina elegant zona de living si cea de dining cu zona de recreere(sitting cheminee), grupuri sanitare vizualizate in stil autentic zonei, bucatarie ultra moderna, echipata la gata cu necesarul pentru utilitate, receptia a fost proiectata si iluminata in concept Hotelier, iar accesul spre gradina si terasa acoperita se face cu iesire din sala Restaurantului, apoi dispune un birou, o camara, bucataria inchisa, complet mobilata si echipata cu electrocasnice, grup sanitar, camera tehnica.

Utilitati: apa, canal (cu statie de pompare), gaze, enel.
La etajul 1 se numara noua camere moderne cu autentic zonei pozitionate pe partea din fata si din spate a pensiunii avand iesire din fiecare camera catre balcon cu zona de recreere.
Vizualizam in vecinatate o panorama superba cu paduri si dealuri in
vecinatatea (pesterei Dambovicioara).

La etajul 2: se numara un apartament matrimonial si o garsoniera spatioasa, ambele cu iesiri separate catre balcon in stil terasa!

Pensiunea fost recent renovata in urma cu aproximativ doi ani. Pentru a descoperi farmecul acestei proprietati unice in zona, scaldate in lumina naturala care patrunde prin suprafetele vitrate generoase, cele 11 camere ale PENSIUNII se desfasoara pe o suprafata construita de 970 mp, iar spatiul interior a fost compartimentat eficient astfel incat intreaga suprafata sa inspire confort si stare de bine!

Noaptea, interiorul vilei, dar si gradina sunt feeric luminate printr-o retea fina de spoturi si candelabre si nocturna ce creaza o stare de relaxare si liniste!

Pentru a descoperi magia unei proprietati unice, va invit la vizionare!

Pretul va fi comunicat la cerere.

ATENTIE: PENSIUNEA DE LUX SA TRANZACTIONAT DE CURAND. ACEST ANUNT ESTE DOAR DE PREZENTARE!

Informatii eficienta energetica:
Clasa energetica: A
Consumul de energie primara:
Indicele de emisii echivalent CO2:
Consum de energie din surse regenerabile:

Solicită vizionarea proprietății

Pensiune Eleganta situata aproape de Pestera Dambovicioara

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Pensiune Eleganta situata aproape de Pestera Dambovicioara
GLX2331B.Pruteanu Marian Consultant imobiliar Galaxy Imob
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3383178
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici