Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central

Pensiune P+1 in Paulis cu 20 de camere si teren 4.500 mp

250.000 eur
ID 3123909
Case - Vile | 370 m² | 5+ camere
Paulis, Arad / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 370 m²
Suprafață teren 6060 m²
Stare proprietate Bună

Profi Imobilare vinde sau inchiriaza in exclusivitate o cladire impunatoare P+1 in localitatea Paulis, renovata si mobilata, pregatita pt cazarii, formata din 20 camere, cu posibilitate de transformare in Hotel, Pensiune, Restaurant cu sala de Evenimente, Centru pentru Vârsnici situata la cca.20-25Km de Arad, situata la DN 7 Arad- Deva.

Terenul are o suprafata de 4.500 mp, fronte stradal de 55 ml, suprafata construita de 470 mp, suprafata utila de 370 mp si are posibilitate si de mansardare avand placa din beton turnata in pod, astfel se mai pot obtine aproximativ inca 10 incaperi.

Separat lânga cladire este si o anexa mare cu 4 intrari ce se poate transforma in cladire cu utilitate comerciala atat pentru cazari cat si pentru restaurant.

Cladirea dispune de urmatoarele utilitati: curent electric trifazic, apa, canalizare cu fosa septica, mobilier in camere, tv-uri in fiecare camera, bucatarie, balcon, bai in camere si pe hol, mochete de jos in camere, usi de lemn, partial geamuri de termopan, usa de termopan la intrare, gresie pe holuri, etc.

Mentionam ca pensiunea este functionala, are clienti atat ocazionali cat si contracte pentru cateva camere pana in 2023 cu pret de 1700 ron/luna.

Pretul intregii proprietati este de 250 000 Euro si disponibilitatea imediata.

Intreaga proprietate poate sa fie preluata spre inchiriere cu 2500 euro / lunar.

Turul virtual te va ajuta sa te plimbi prin toata proprietatea ca si cum ai fi acolo iar pentru detalii, vizionare si ofertare va rog sa ne contactati la telefon: 0729954119, 0752113315. Profi Imobiliare Arad.

________________________________________________________________________________________________________

Indiferent daca sunteti în cautarea unei case pentru a va muta cu familia sau doriti sa investiti în proprietati imobiliare, sunt aici sa va ofer asistenta ca procesul de vânzare, cumparare sau inchiriere a unei proprietati sa fie unul lin si fara stres pentru d-voastra.

Voi lua în considerare toate preferintele dvs. în ceea ce priveste locatia, dimensiunea, pretul si alte criterii importante, precum si achizitii prin credite imobiliare de orice tip prin toate bancile partenere.

Va voi ghida prin toate etapele, de la evaluarea proprietatii si negociere pana la finalizarea tranzactiei si transferul proprietati.

Sunt aici pentru a va ajuta sa luati decizii bine informate si sa va asigurati ca faceti cea mai buna alegere pentru dvs.

Alexandru Bostan - Consultant Imobiliar - 0729954119, 0744326529.

  • Staţii de tren Distanţă
  • Păuliș 1.5 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici