Vânzare

4 camere | 144 m²

Penthouse 4 camere - Carpathia Braşov

Brasov / Brasov

317.300 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 144 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj 8

An finalizare construcție 2027

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate În construcție

Niveluri imobil 8

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Nemobilat

Comision cumpărător 0%

Nu include TVA Da

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Suntem bucuroși să vă prezentăm noul proiect rezidențial Carpathia Brașov, unde modernitatea și natura se îmbină armonios pentru a crea un mediu de viață ideal.

Carpathia Brașov reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc un echilibru între viața urbană și proximitatea naturii, oferind un mediu de viață modern, confortabil și sigur.

Detalii Apartament:
* Suprafața Utilă: 144,20 mp
* Suprafața Construită: 173,88 mp
* Terasă: 99,40 mp

Caracteristici Principale:
* Design Modern: Apartamentele sunt proiectate cu o arhitectură inovatoare care se integrează perfect în peisajul natural al Brașovului, oferind confort și eleganță.
* Facilități de Parcare: Parcare subterană, asigurând acces facil și siguranță pentru rezidenți.
* Securitate: Sistem de supraveghere video și acces controlat pentru un plus de siguranță, astfel încât locatarii să se simtă în siguranță.
* Spații de Recreere: Zone de joacă pentru copii și spații verzi destinate recreerii pentru întreaga familie, promovând un stil de viață activ și sănătos.
* Depozitare: Spații dedicate pe fiecare etaj pentru un plus de confort și organizare, ideale pentru depozitarea bicicletelor, cărucioarelor și altor obiecte.
* Parcări pentru Biciclete: Locuri speciale pentru biciclete, ideale pentru iubitorii de mișcare și ecologie, amplasate convenabil în fiecare bloc.

Facilități Moderne:
* Accesibilitate: Rampe de acces pentru cărucioare și persoane cu mobilitate redusă, asigurând acces facil în toate zonele ansamblului, inclusiv la intrările în blocuri.
* Tehnologie Avansată: Videointerfon Smart Cloud pentru un control sporit al accesului și cheie unică pentru toate porțile comune, oferind securitate și comoditate.
* Iluminare Inteligentă: Spațiile comune beneficiază de un sistem de iluminat inteligent, care contribuie la economie de energie și asigură un mediu sigur și plăcut.

Calitate și Durabilitate:
* Zidărie: Zidăria este realizată din K-bloc (argilă expandată), un material recunoscut pentru durabilitatea sa superioară și eficiența energetică. Acest tip de zidărie asigură un confort termic și fonic optim.
* Izolație: Tehnologii moderne de izolare termică și vibro-acustică pentru pardoseli, pereți și acoperiș, contribuind la un confort sporit și la reducerea consumului energetic.
* Ferestre Panoramice: Geamuri panoramice cu profil PVC de 70 mm, 5 camere și 3 rânduri de sticlă 4S+Low E, pentru o eficiență energetică ridicată și un confort termic și fonic de excepție.

Calitatea Construcției Sporite:
* Izolare Fonică: Pereții dintre apartamente sunt izolați fonic pentru a asigura un confort acustic superior, reducând zgomotele nedorite.
* Pereți în 3 Straturi: Pereți în 3 straturi între apartamente, oferind o izolare excelentă atât termică, cât și fonică.
* Termoizolație: Fațada clădirii este termoizolată cu vată minerală, asigurând o eficiență energetică ridicată și un confort termic excelent.
* Sistem de Canalizare Modern: Sistem de canalizare cu tevi fonoabsorbante, care reduc zgomotul produs de apa curentă.
* Fațadă Ignifugă: Fațada este realizată din material ecologic patentat "perlit", care este ignifug și asigură protecție împotriva incendiilor.
* Control Termic: Sistem de setare individuală a temperaturii pentru fiecare cameră, cu posibilitatea de a conecta un sistem de gestionare smart, asigurând un control optim al climatului interior.

Finisaje Superioare:
* Interioare Elegante: Pardoselile sunt acoperite cu parchet de înaltă calitate, rezistent la uzură și ușor de întreținut, care oferă un aspect elegant și cald. Gresia folosită este de asemenea de înaltă calitate, ideală pentru zonele cu trafic intens precum holurile și bucătăriile, combinând durabilitatea cu un design modern.
* Băi și Bucătării: Băile sunt echipate cu obiecte sanitare premium.
* Confort Termic: Apartamentele sunt echipate cu incalzire in pardoseala.

Vă invităm să descoperiți noul nostru proiect și să deveniți parte din această comunitate.
Id intern: P7469

Locație

Despre zona "Calea Bucuresti"

păreri exprimate de 88 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.6

Sănătate 7.9

Siguranță 7.6

Calitate aer 7.1

Curățenie 7.8

Zone verzi 7.6

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.0

Cultură 6.5

Educație 7.4

Sport 7.3

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.9

Nivel de trai 7.0

Magazine 7.8

Localuri 7.4

Parcări 5.9

Zgomot 6.5

Transport în comun

Transport în comun

8.2

Autobuz 8.2

Tramvai 0.0

Metrou 0.0

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Alexandru Vacaru

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare