Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Centrul Istoric

Penthouse in vila, segmentul LUX, in Cetatea Brasovului Medi

490.000 eur
ID 3304791
Case - Vile | 155 m² | 4 camere
Brasov, Brasov / Centrul Istoric
Număr camere 4
Suprafața utilă 155 m²
Suprafață teren 150 m²
An finalizare construcție 2019
Stare proprietate Bună
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Nemobilat
Clasă energetică B
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz
 Nu include TVA

Comision cumparator: 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

va propune spre vanzare o oferta, particularizata prin luxul si eleganta, unui penthouse, cu trei terase, foarte mari in suprafata de 95 mp , gradini spre toate cele patru puncte cardinale, trei dormitoare, patru bai, bucatarie, coridoare spatoase. scara interioara, ce leaga cele doua nobile nivele.

Imobilul este varianta mai tinereasca, dedicata parca unui spirit modern, cool, HIP- cum l-ar defini slang-ul actual al internetului deschizandu-se icirc;nspre trei terase generoase cu o vedere de 360#39; si jardiniere care coboara natural direct in apartament, are trei dormitoare matrimoniale, doua diessing-uri, trei bai, un living spectaculos, o bucatarie, holuri spatioase si o scara interioara care leaga cele doua etaje pe care se desfasoara.La etajul al treilea se deschide icirc;n toata splendoarea zona de zi a penthouse-ului.Terasa de aproape 50 de metri patrati asezat#259; inspre Sud-Est, este accesibil#259; atat din living #351;i dining cat si din bucatarie. Un dressing #351;i o baie completeaz#259; acest nivel care poate fi lejer dedicat unei familil numeroase si prietenilor care vin in vizita. La etajul superior, deasupra intregului complex si a tuturor caselor din Schei, arhitectul a asezat o zona tumiliata, retrasa, cu o atmosfera de intimitate inegalabila. Trei dormitoare matrimoniale, cu acces separat pe terase, doua bai spatioase, un dressing dedicat quot;master bedroom-ului toate sunt conectate printr-un hol spatios, care facilitenzaacute; accesul catre nivelul de jos, pe scara interioara trei cupluri pot ocupa in acelasi timp dormitoarele acestui nivel, indeplina relaxare si intimitate.Imobilul detine un loc de parcare excelent pozitionat al demisolul cladirii in imediata apropiere a liftului.

Va invit sa va convingeti de potentialul acestei proprietati prin vizionare iar pentru orice detalii suplimentare va rog sa nu ezitati sa ma contactati !!!.

Consilier dedicat acestei oferte: domnul Anghel Livius 0767465686

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Staţie autobuz 93 metri
  • Staţie autobuz 145 metri
  • Staţie autobuz 154 metri
  • Staţie autobuz 331 metri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara Brașov 1.7 kilometri
  • Bartolomeu 2.4 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici