Vânzare

3 camere | 126 m²

Pipera 3 Camere Imobil Boutique

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

350.000 €

Specificații

Număr camere 3

Număr Băi 2

Nu include TVA Da

Tip imobil Bloc apartamente

Etaj 1

Ultimul etaj Nu

Suprafața utilă 126 m²

Confort 1

Compartimentare Decomandat

An finalizare construcție 2023

Stare proprietate Bună

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 1

Ansamblu Rezidențial Da

Comision cumpărător 0%

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

REA1019844 SVN Romania are placerea de a va prezenta Pipera Eins, un complex de apartamente tip boutique situat intr-unul dintre cele mai prestigioase cartiere din Bucuresti. Acest proiect de exceptie combina arhitectura moderna cu materiale de inalta calitate, oferind rezidentilor standardele germane de trai.

Pipera Eins imbina stilul de viata modern cu un concept de energie sustenabila. Apartamentele beneficiaza de control climatic, tavane inalte si ferestre mari, care asigura o lumina naturala abundenta si o senzatie de spatiu generos. Tehnologia avansata permite ajustarea temperaturii in fiecare camera prin unitati de racire si incalzire in pardoseala, furnizate de un sistem de pompe de caldura pentru apa si sol. Energia geotermala este extrasa din sol prin cateva foraje adanci de sute de metri, folosind un sistem cu pompa de caldura pentru a furniza apa calda, incalzire si racire pentru intreaga cladire intr-un mod foarte eficient.

Performanta sistemului este obtinuta prin utilizarea unei anvelope a cladirii bine izolate, cu o rezistenta termica ridicata, cum ar fi pereti exteriori cu lana minerala de 15 cm, elemente de fereastra din aluminiu cu panouri triple de sticla si izolatie pentru acoperisuri/terase cu o grosime de minim 30/20 cm.

Complexul ofera apartamente cu 3 camere, cu suprafete incepand de la 150 mp, si penthouse-uri cu suprafete de 260 mp. Fiecare apartament este dotat cu izolare fonica, incalzire prin pardoseala, racire prin ventiloconvectoare, terase si balcoane mari. De asemenea, complexul ofera statii de incarcare pentru masini electrice, locuri de parcare exterioare si subterane, si lifturi moderne.

Finisajele de calitate includ usi germane cu balamale ascunse, parchet din lemn cu finisaj de stejar, placi ceramice mari, bai echipate cu obiecte sanitare premium si podea ridicata cu placi ceramice mari pentru terase si balcoane.

Va invitam sa descoperiti eleganta si confortul oferite de Pipera Eins. Pentru mai multe detalii si programari, contactati SVN Romania.

Locație

Despre zona "Pipera"

păreri exprimate de 48 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.0

Sănătate 6.5

Siguranță 7.8

Calitate aer 7.3

Curățenie 7.0

Zone verzi 6.4

Cultură și Educație

Cultură și Educație

6.1

Cultură 5.0

Educație 7.0

Sport 6.4

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.8

Nivel de trai 7.2

Magazine 6.6

Localuri 6.4

Parcări 6.4

Zgomot 7.4

Transport în comun

Transport în comun

5.4

Autobuz 5.5

Tramvai 5.1

Metrou 5.6

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Stefan Pop

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare