Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anton Tricolici
Companie
Vânzare Apartament 2 camere, Centura

PLATA IN RATE! Apartamente noi, COMISION 0!

73.750 eur
ID 3512175
Apartamente | 59 m² | 2 camere
Bistrita, Bistrita-Nasaud / Centura
Zona Centura
Număr camere 2
Suprafața utilă 59 m²
Compartimentare Decomandat
Confort Lux
Etaj 2
An finalizare construcție 2023
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi mai mult de 3
Posibilitate parcare Nu

Va oferim oportunitatea de a achizitiona un apartament unic, situat in Bistrita intr-o zona privilegiata a orasului.

Beneficiind de un design modern si elegant, aceste apartamente decomandate apartin unuia dintre cele mai marete proiecte rezidentiale din Bistrita. Complexul rezidential reprezinta o combinatie perfecta intre eleganta arhitecturala, confortul contemporan si facilitatile premium, oferind un mediu de trai desavarsit.

Apartamentele noi, 1-3 camere, cu suprafete intre 50-85 mp sunt eficient compartimentate si dispun de spatii comune bine gandite, totul fiind conceput pentru a satisface cele mai exigente gusturi si nevoi ale viitorilor proprietari. Fiecare detaliu a fost luat in considerare pentru a va oferi o experienta deosebita, fie ca doriti sa va bucurati de intimitatea apartamentului sau sa beneficiati de facilitatile complexului.

Localizarea acestor apartamente va ofera acces facil la toate punctele de interes ale orasului, precum magazine, restaurante, parcuri si institutii de invatamant, dar si la mijloacele de transport in comun. Pe langa acestea, complexul beneficiaza de spatii verzi amenajate, locuri de joaca pentru copii si parcari subterane, adaugand astfel un plus de valoare experientei dumneavoastra de locuire.

Nu ratati sansa de a va transforma visurile in realitate! Contactati-ne chiar astazi pentru a programa o vizionare si a descoperi toate avantajele acestor apartamente!
0371237339

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici