Închiriere

3 camere | 137 m²

Prima ! Vila 2 dormitoare Cartier Rezidential -Targoviste ex

Dambovita / Targoviste

850 €

Specificații

Număr camere 3

Număr Băi 2

Suprafața utilă 137 m²

Suprafață teren 500 m²

Clasa energetică B

Consum total de energie primară 0

Indicele de emisii echivalent CO2 0

Consum total din surse regenerabile 0

An finalizare construcție 2023

Nu include TVA Nu

Stare proprietate Bună

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Companie

* Iti doresti sa locuiesti pentru o perioada de timp undeva unde sa te simti confortabil si linistit, un fel de ACASA adevarat?**

** Vrei sa gasesti ceva potrivit pentru familia ta, dar nu in agitatia orasului?**

** Te incanta sa faci parte dintr-o comunitate extraordinara intr-un cartier rezidential de renume?**

Proprietatea prezentata este exact ceea ce cauti!

  * IMAD Imobiliare iti propune spre inchiriere o proprietate deosebit#259;: teren generos de 500 mp si o casa cocheta tip P M, cu 3 camere, situat#259; icirc;ntr-una dintre cele mai c#259;utate zone de langa Targoviste - la aproximativ 8 km de centrul orasului - in cartierul rezidential Dealul cu Tei.

  * Locuin#539;a se remarc#259; prin icirc;nc#259;perile spa#539;ioase #537;i luminoase datorit#259; ferestrelor cu suprafa#539;#259; vitrat#259; mare, o compartimentare interioar#259; practic#259; a spa#539;iului si a terasei exterioare cu care este dotat#259; casa.

  * Parterul casei care comunic#259; cu mansarda printr-unul din cele 2 spatioase holuri conferind senza#539;ia de spa#539;iu, are o compartimentare decomandata, un living spatios si frumos amenajat, o bucatarie cocheta cu loc de servire a mesei al#259;turi de icirc;ntreaga familie, baie si iesire spre terasa, vestibul la intrarea.

  * Mansarda casei se compune din dou#259; dormitoare spatioase si bine luminate - unul dintre ele avand atasat un dressing dotat cu ferestre tip Velux pentru lumina naturala si aerisire, in timp ce cel de al doilea are iesire spre terasa exterioara   un hol foarte spatios si cea de-a doua baie.

  * In curtea interioara reg#259;sim terasa exterioara cu iesirea din living - un spatiu unde v#259; pute#539;i relaxa al#259;turi de familie si prieteni. 

  * Este foarte important de specificat faptul ca aceasta luminoasa proprietate a fost nelocuita - se afla la prima inchiriere.

 Nota: Tinand cont de contructia noua a casei, a suprafetei generoase pentru a te bucura de o proprietate frumos amenajata si de aer curat, dar si a distantei mici de oras, cat si a multiplelor imbunatatiri aduse, IMAD Imobiliare va recomanda cu incredere spre inchiriere aceasta minunata casa ce va va ajuta sa regasiti un acasa mult visat.
     Agent exclusiv Marius - IMAD Imobiliare - 0722.586.522.

Pretul de inchiriere al vilei prezentate este de 850 euro / luna, la care se adauga garantia si comisionul agentiei.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Alexandra Mitroi

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare