Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 9 camere, Central

Proprietate cu 2 case in Praid jud. Harghita

199.000 eur
ID 3633564
Case - Vile | 308 m² | 9 camere
Praid, Harghita / Central
Zona Central
Număr camere 9
Suprafața utilă 308 m²
Suprafață teren 500 m²
An finalizare construcție 1987
Stare proprietate Bună
Număr Băi 4
Mobilat/Utilat Parțial
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare

Va propunem spre vanzare in Praid, jud. Harghita, aproape de centrul comunei (str. Regelui nr. 16), un imobil compus dintr-o casa de locuit si o casa de oaspeti, situate pe un teren de 500 msup2;.

Casa 1 (dinspre drum) are suprafata construita totala de 222 msup2;, cu un regim de inaltime P 1E. Este compusa din 4 camere, 2 bai, bucatarie, camara, 2 holuri, garderoba, debara, terasa inchisa, 3 balcoane si spatiu pentru centrala termica. Casa a fost construita in 1987 din caramida pe fundatie beton si piatra, este acoperita cu tigla ceramica. Este izolata termic cu polisitren de 5 cm. Dotari si finisaje: bull; Parchet laminat in camere, gresie in bai si bucatarie bull; Vopsea lavabila in camere, faianta si vopsea lavabila in bai si bucatarie bull; Usa de intrare din PVC cu termopan, usile interioare din lemn bull; Tamplarie din PVC cu termopan.

Casa 2 (casa de oaspeti din spate) are suprafata construita totala de 86 msup2;, cu un regim de inaltime P M, compusa living, 4 camere, 2 bai, bucatarie, hol, balcon. A fost construita in 1994 din structura usoara de lemn, este acoperita cu tigla ceramica, nu este izolata termic. Dotari si finisaje: bull; Dusumea in camere, gresie in bai si bucatarie bull; Lambriu de lemn in camere, faianta si vopsea lavabila in bai si bucatarie bull; Usa de intrare si usile interioare din lemn fara termopan bull; Tamplarie din lemn fara termopan.

Icirc;ncalzirea imobilului este asigurata prin centrala termica proprie si calorifere, cu un cazan pe combustibil solid. Icirc;n ambele case se mai afla cate o soba de teracota functionala. Casa 1 se vinde partial mobilat, casa 2 mobilat.

La parterul casei 1 se afla un garaj cu usa automata (cu loc de parcare pentru o masina), iar in curte se afla un sopron pentru lemne, o magazie pentru unelte, un foisor si o vatra.

Pret: 199.000 EUR - negociabil.

Solicită vizionarea proprietății

Proprietate cu 2 case in Praid jud. Harghita

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Sâmbătă
04 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Regiotrans Praid 1.2 kilometri
Contactează utilizatorul
Proprietate cu 2 case in Praid jud. Harghita
Sandor Dorin Consultant imobiliar Tikva Home
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3633564
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici