Vânzare

5+ camere | 580 m²

Proprietate rezidentiala Silistea Snagovului, jud. Ilfov

Bucuresti-Ilfov / Silistea Snagovului

15.331.122 €

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 580 m²

Suprafață teren 17360 m²

An finalizare construcție 2006

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 1

Număr Băi 3+

Posibilitate parcare Nu

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Climă

Preț negociabil Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Imobilul se vinde in licitatie publica!
Proprietatea rezidentiala compusa din 3 loturi teren intravilan, in suprafata de 13.800 mp, 1.960 mp, respectiv 1.600 mp si constructie C1 - casa de locuit, cu regim de inaltime S+P+E, suprafata construita la sol de 253.22 mp, anexe - piscina, foisor, amenajari, anexa poarta si sera, cu o suprafata construita de 623.48 mp, situata in localitatea Silistea Snagovului, accesul la imobil se realizează din Str. Pescari si apoi pe str. Baza Sportiva, drum asfaltat , cu o singura banda de mers pe sens.
Terenul in suprafata de 13.800 mp este teren construit in urma comasarii a 2 loturi de teren.
Conform informatiilor din raportul de evaluare:
Proprietatea dispune de teren de tenis de camp cu instalatie de nocturna, piscina exterioara, ponton cu garaj pentru ambarcatiune, sera, casa poarta, amenajari (drumuri, alei acces, fantana arteziana, etc.).
Constructia este edificata in anii 2006-2007. Aceasta are o structura de rezistenta din beton armat si are acoperi arcuit. La exterior, prezinta insertii din lemn, iar peretii sunt acoperiti cu vopsea decorativa. Tamplaria exterioara este din lemn cu geam termopan si jaluzele electrice, iar tamplaria interioara este din lemn masiv.
Grupurile sanitare constau in obiecte de calitate superioara, pardoseala este acoperita cu gresie / lemn, iar peretii sunt placati cu faianta.
Terasa exterioara beneficiaza de incalzire pentru degivrare.
Toate baile beneficiaza de sistem de tip sauna (ud / uscat), iar toate camerele dispun de sistem audio controlat independent.
Incalzirea cladirii consta in 2 sisteme independente, una pe gaze naturale, alta pe energie electrica, iar la parterul constructiei sunt montate radiatoare.
Constructia dispune de sistem de climatizare, avand montate aparate de aer conditionat, in tavane. 
Casa este amplasata in zona semi-centrala, a localitatii Silistea Snagovului, pe malul Lacului Snagov, intr-o zona rezidentiala, caracterizata prin prezenta unor proprietati de tip casa/vila vechi si noi.
Imobilul este situat in Silistea Snagovului, com. Gruiu, jud. Ilfov.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului George Budu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare