Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 3 camere, Est

Proprietate Slobizia-Roznov, casa mansardata, teren si livada

70.000 eur
ID 3651558
Case - Vile | 140 m² | 3 camere
Roznov, Neamt / Est
Zona Est
Număr camere 3
Suprafața utilă 140 m²
Suprafață teren 1500 m²
An finalizare construcție 2009
Stare proprietate Nouă

OFERTĂ NOUĂ!
PROPRIETATE SLOBOZIA-ROZNOV, CASĂ MANSARDATĂ, TEREN ȘI LIVADĂ, ÎN CADRU NATURAL, 70.000 EURO
Dacă îți dorești să scapi de stresul și stilul de viață agitat din mediul urban, să fii înconjurat de natură și să dai o șansă traiului liniștit, lipsit de grijile cotidiene, FORTUNA IMOBILIARE iți propune spre achiziție această proprietate, compusă din construcție P+M și 1.500 mp teren arabil cu livadă, situată într-o zonă liniștită din intravilanul localității Slobozia, orașul Roznov, jud. Neamț.
Locuința cu o amprentă la sol de 140 mp este edificată în anii 2005-2009, pe fundație solidă din beton armat, zidărie din bolțari, acoperită cu tablă tip Lindab, prevăzută cu termopane, termosistem interior si exterior.
Este compusa din 2 holuri ce deservesc toate camerele și oferă acces către o terasă mare,închisă și acoperită, living spațios și îmbietor, ce poate fi utilizat ca un spațiu de zi sau pentru primirea celor dragi, 2 dormitoare, bucătărie mobilată modern, baie mare prevăzută cu cadă, WC și bideu.
Mansarda open space poate fi personalizată după propriile gusturi/exigențe.
Încălzirea este asigurată prin intermediul unor sobe tip centrală cu serpentine racordate la caloriferele din fiecare încăpere a casei.
Proprietatea este racordată la curent electric, este prevăzută cu fântână cu hidrofor și diverse anexe gospodărești pentru pasări și animăluțe,
Întreaga suprafață de teren este plană și regulată, iar curtea este amenajată cu gazon, flori, pomi fructiferi și arbori ornamentali, fiind împrejmuită cu gard și poartă metalică. Terenul te invită să-ți amenajezi propria grădină, să-ți răsfeți apropiații cu legume proaspete, de sezon și chiar să îți instalezi solarii profesionale pentru a recolta zarzavaturi chiar și pe timpul iernii.
Astfel, această proprietate reprezintă o oază de liniște și confort, atât în interior, cât și în exterior, unde vă puteți bucura de intimitate, aer curat și de frumusețea naturii, iar copiii se pot juca în voie, fără grija traficului de mașini.
Preț 70.000 euro.
Pentru o prezentare detaliată a acestui imobil, oferirea unor informații suplimentare și programarea unei vizionări, vă invităm la sediul nostru: Fortuna Imobiliare, situat pe str. M. Eminescu, nr. 35, ap. 13, parter, lângă fostul Tribunal, tel. contact 0755.270.041.
Your comfort is our priority !
Oferta noastră completă o găsiți aici: https://imobiliarefortuna.ro/

Solicită vizionarea proprietății

Proprietate Slobizia-Roznov, casa mansardata, teren si livada

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
06 Mai
Marți
07 Mai
Miercuri
08 Mai
Joi
09 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Proprietate Slobizia-Roznov, casa mansardata, teren si livada
fortunaimobiliare Consultant imobiliar Fortuna Imobiliare
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3651558
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici