Închiriere

200 m²

Spațiu comercial 200 mp, Râșnov

Brasov / Rasnov

2.000 €

Specificații

Suprafața utilă 200 m²

Tip imobil Alte tipuri

Stadiu construcție Finalizat

Numărul de locuri de parcare 4

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Companie

???? Blitz propune spre închiriere un spațiu comercial de excepție în Râșnov, lângă cel mai aglomerat drum turistic din Brașov, oportunitate de afacere pe care nu vrei să o ratezi!

???? Situat într-o locație strategică, acest spațiu versatil de 200 mp este gata să devină locul unde ideile dvs. prind viață fie că vă gândiți la o cafenea, bar, restaurant, farmacie, show-room sau magazin de haine, posibilitățile sunt nelimitate.

???? Este dotat cu două băi separate ce beneficiază afacerea în Horeca.

???? Cu parcare disponibilă lângă spațiu, clienții vor avea acces facil și comod, iar amplasarea lângă drumul principal îl face o destinație atractivă pentru toți cei care trec pe aici.

???? Având în vedere că acest spațiu comercial se află într-o zona foarte circulată veți putea transforma această locație în business-ul dorit.

???? Cu toate aceste avantaje spațiul comercial din Râșnov este exact ceea ce căutați pentru a vă dezvolta afacerea. Nu lăsați această oportunitate să vă scape! Contactați-ne astăzi pentru a programa o vizionare și pentru a transforma idee ta într-o realitate profitabilă.
Cod ofertă / ID BLITZ: P97313
Id intern: P97313

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare