Vânzare

396 m²

Spațiu comercial de 396 mp de vânzare

Vaslui / Balteni

259.900 €

Specificații

Preț negociabil Da

Nu include TVA Nu

Tip imobil Alte tipuri

Suprafața utilă 396 m²

Suprafață totală 198 m

An finalizare construcție 2023

Vitrină 2_0 m

Numărul de locuri de parcare 5

Număr încăperi 3

Înălțime spațiu 2_8 m

Posibilitate parcare Da

Stadiu construcție Finalizat

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Cladirea este finalizata in anul 2023 si are o suprafata construita de 198 m.p. si o suprafata utila desfasurata de 396 m.p., fiind amplasata pe un teren in suprafata de 1020 m.p.. 
Imobilul are destinatie spatiu comercial cat si rezidential. 
PARTERUL cladirii are o suprafata utila de 186 m.p.,  avand doi stalpi de sustinere pe toata suprafata, putand fi utilizat ca spatiu rezidential, comercial, de birouri, activitati medicale, restaurant/cafenea, magazin de prezentare sau alimentar, farmacie, deoarece este prevazut cu iesire de urgenta in spate si rampa de acces pentru pesoanele cu dizabilitati in fata; de asemenea la parter se mai afla o baie de servici cat si un beci sub cladire de peste 20 m.p..  
ETAJUL cladirii are o suprafata utila de 186 m.p., compartimentat cu receptie, birou mare, 3 dormitoare foarte mari, hol, baie si bucatarie, dispunand si cu iesire de urgenta in spate.
Imobilul mai dispune de : curent 220 w si 380 w, put de apa forat, apa curenta, fosa septica, livada in spate, terasa mare in spatele cladirii, curte pavata, poarta electrica de 6 m, sistem de supraveghere, senzori de fum conectati Interlink, etc.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Ion Pavel

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare