Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Spațiu Industrial, Central

Spatiu industrial Iugani, jud. Iasi

622.500 lei
ID 3099682
Spații Industriale | 399 m²
Iugani, Iasi / Central
Zona Central
Suprafața utilă 399 m²
Suprafaţă totală 487 m²
Suprafaţă birouri 1 m²
An finalizare construcție 1970
Tip imobil Alte tipuri
Stadiu construcţie Finalizat
Număr încăperi 1
Destinaţie anterioară Producție
Posibilitate parcare Nu

Imobilul se vinde in licitatie publica!
Proprietate industriala compusa din teren intravilan compus din 4 loturi avand categoria de folosita "curti constructii", "arabil si ‘livada’ ,in suprafata totala de 6,000 mp, constructia C1 - casa mecanizatori, constructia C2 - cantina si constructia C3 – panou solar, avand acces din str. Trandafirilor , strada pietruita, neasfalta cu o banda pe sens. . Terenul are o forma regulata si are o deschidere la strada de aproximativ 60 ml. Acesta este imprejmuit, accesul realizandu-se printr-o poarta metalica.
Constructia C1 - Casa mecanizatori are un regim de inaltime si are anul PIF 1970. Aceasta are o suprafata construita de 182 mp si o suprafata utila de 151.66 mp. Structura de rezistenta este din stalpi si grinzi de beton, are fundatie din beton armat, inchideri perimetrale din zidarie de caramida, plansee de beton armat, acoperis tip sarpanta cu invelitoare din azbociment, tamplarie lemn si PVC cu geam termopan, pardoseli din gresie si mocheta, placaje faianta, zugraveli lavabile.
Constructia C2 – Cantina are regim inaltime P si anul PIF 1995, fiind folosita ca hala de productie. Aceasta are o suprafata construita de 298 mp si o suprafata utila de 248.33 mp. Structura de rezistenta este din stalpi si grinzi din beton armat, fundatie din beton armat, inchideri perimetrale si compartimentari din zidarie de caramida, acoperis tip sarpanta cu invelitoare din placi din azbociment, pardoseli din beton si gresie., tamplarie din lemn si PVC cu geam termopan.
Proprietatea dispune ca utilitati publice de curent electric. Apa este furnizata prin pot forat si canalizarea prin fosa septica.
Constructiile se afla intr-o stare satisfacatoare.
Imobilul este localizat in zona mediana, semi-centrala a localitatii Iugani, intr-o zona mixta, rezidentiala - industriala, caracterizata prin prezenta unor proprietati industriale, ferme agricole, ateliere productie sau terenuri libere.
Proprietatea este situata in Iugani, com. Mircesti, judetul Iasi.

  • Staţii de tren Distanţă
  • Mircești 2.2 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici