Vânzare

Teren 23,000mp Rasnov / Strada Glajerie-Raul Mare

Brasov / Rasnov
208.200 €

Rată estimată

4.668 Lei/lună

Avans (15%)

155.213 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Preț negociabil Da

Nu include TVA Nu

Suprafață teren 23000 m²

Tip teren Agricol

Clasificare teren Extravilan

Front stradal 100 m

Construcție pe teren Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Sunt Ștefan Mircea, consultant imobiliar la RE/MAX Central, și am plăcerea să vă prezint un teren situat într-o locație deosebită, în zona Glăjărie, la poalele Munților Bucegi.

Departe de agitația orașului, în drum spre Râșnov, peisajul vă va încânta cu priveliștea sa liniștitoare. Pe măsură ce vă apropiați de drumul Glăjărie, veți fi înconjurați de piscuri montane ce par să vegheze liniștite la orizont.

Părăsim șoseaua asfaltată și virăm la dreapta pe un drum pietruit. După aproximativ 600 de metri, ajungem într-o zonă pitorească, cu o priveliște panoramică de 360 de grade asupra formațiunilor montane din împrejurimi: Masivul Bucegi, Piatra Craiului, Munții Făgăraș, Vârful Postăvarul din Poiana Brașov, și altele. Aici, veți simți cu adevărat cum munții ne îmbrățișează cu măreția lor.

Terenul este disponibil pentru vânzare în întregime. Deși în prezent este clasificat ca extravilan cu destinația "arabil", trecerea la intravilan este facilitată de documentațiile urbanistice de tip PUZ.

Această proprietate este ideală pentru construcția unei pensiuni sau a mai multor case de vacanță. De asemenea, reprezintă o oportunitate excelentă pentru investiții, având un potențial considerabil de apreciere a valorii în timp și posibilitatea de parcelare și vânzare ulterioară a loturilor.

Pentru informații suplimentare sau pentru a programa o vizionare, nu ezitați să mă contactați. Sunt aici pentru a vă asista și ghida în procesul de achiziție imobiliară.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Stefan Mircea

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare