Vânzare

Teren 6,571mp Negresti / Strada Casa Apelor

Vaslui / Negresti

82.137 €

Specificații

Suprafață teren 6571 m²

Tip teren Construibil

Clasificare teren Intravilan

Front stradal 22 m

Preț negociabil Da

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz

Nu include TVA Nu

Construcție pe teren Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Va propunem spre vanzare un teren , in suprafata totala de 6571 m.p. situat in orasul Negresti, str. Casa Apelor, judetul Vaslui.
Situat intr-o zona care îmbina natura cu comfortul, acest teren este ideal pentru construirea unei case de familie sau a unei reședințe de vacanță, oferind oprotunitatea de a te bucura de frumusetea peisajului inconjurator în fiecare zi.
Atractia majoră a acestui teren  este amplasarea sa într-o zonă, liniștită si exclusivistă, cu pomi fructiferi pe rod, cu vecini de calitate, overindu-vă intimitatea si liniștea pe care o căutați.
Cu toate utilitățile esențiale, apă, gaz, electricitate si acces la rețeaua de canalizare la limita de proprietate, acest teren reprezintă un punct de pornire perfect pentru viitoarea constructie a căminului visurilor tale. Suprafața generoasă a terenului  si locația sa, completează perfect atmosfera naturală si liniștită a zonei.
Avand acces la 2 drumuri, terenul poate fi parcelat in minim 7 loturi, ceea ce oferă posibilitatea de un câștig suplimentar viitorilor proprietari.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Ion Pavel

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare