Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Teren, 700 m²

Resita Teren 700 mp.cu Proiect,Cartierul Francez

24.500 eur
ID 3030982
Terenuri | 700 m²
Resita, Caras-Severin / Central
Zona Central
Suprafață teren 700 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare
 Construcție pe teren

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:Comision ZERO cumparator!!Agentia Imobiliara Activ Imob Resita va pune la dispozitie in Regim EXCLUSIV,teren cu proiect (sau NU) pentru constructie de casa intr-o zona retrasa imprejmuita de padure si livada in Resita Cartier Francez, pret pe mp.35 euro.Proiectul este cu termenul expirat si se afla la sediul agentiei pentru consultanta si oferirea de informatii potentialului cumparator.
. In perimetrul cartierului se afla mai multe camine de apa si canal de la magistrala,unele chiar in parcele(chiar in acest teren se afla unul dintre caminele cu apa),pentru celelalte doar conexiunea trebuie efectuata,deasemenea curent electric de la tabloul general al terenului,cablu TV si internet.Pentru existenta si pastrarea fundatiei in eventualitatea unui nou proiect,pretul acesteia face obiectul unui dialog in privat.
Cale de acces chiar si vehicule grele pana in incinta fiecarei parcele,fiind prevazuta pentru asfaltare si iluminat.
Terenul detine Certificat de Urbanism si PUZ mai sunt case construite,unele in constructie.Atat proprietarii existenti cat si noii proprietari fac parte dintr-o comunitate cu circuit inchis de 15-20 de case,zona inchisa publicului larg intrucat va fi amenajat parc de joaca pentru copiii comunitatii,locatii de distractie si divertisment,exclusiv pentru membrii comunitatii
Nu se afla in zona cu risc de inundatie sau alunecari de teren.
Rugam pentru informatii sa solicitati programare pentru dialog si intalnire directa la Sediul Biroului Activ Imob Resita cu Petre Culcea,Directorul agentiei,reprezentantul autorizat al Cartierului Francez,Compartimentul Vanzari.
Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti, va rugam sa sunati la numarul de telefon 0784 726 875, Petre Culcea si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea acesteia, vizibil pe singurul site de imobiliare al orasului resita.activimob.ro Va multumim!
Situatia juridica:
Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office.Detine acte in regula,cadastru,intabulare si este libera de sarcini.
RECOMANDARE: PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA RUGAM SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK, Petre Culcea Activimob Resita MULTUMIM!
Compania ACTIV IMOB ROMANIA det

  • Staţii de tren Distanţă
  • Reșița Sud 423 metri
  • Reșița Nord 4.0 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici