Vânzări
Închirieri
Vânzare Teren, 9438 m²

Teren 9.438mp intravilan Bulz / Zona Centrala /Turism/Pen...

143.500 eur
ID 3550847
Terenuri | 9438 m²
Bulz, Bihor / Central
Zona Central
Suprafață teren 9438 m²
Tip teren Agricol
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 14 m
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare
 Preț negociabil
 Construcție pe teren

Va oferim spre vanzare in exclusivitate, comision 0% la cumparator Teren situat în apropiere de Drumul Apusenilor, ce leagă Cluj de Bihor având un mare potențial turistic fiind într-o zonă montană superbă, spectaculoasă, fiind totodată situat în apropiere de centrul comunei, cu o notorietate bună în cadrul localității, în vecinătatea drumului județean 108 k care face legătura între localitatea Bulz, județul Bihor cu drumul european E60, la o distanță de 75 km de municipiul Oradea, la 37 km de orașul Aleșd, la 88 km de municipiul Cluj-Napoca. Accesul se face direct de pe o stradă pietruită secundară ce comunică direct cu 108 k auto, cât și pietonal (strada este cuprinsa într-un proiect de asfaltare a străzilor).
Acesta se regaseste intr-o zona rezidențială iar vecinătățile proprietății sunt case unifamiliale, terenuri libere iar o latura a terenului se afla chiar la poalele pădurii fiind o zona linistita potrivita pentru destinatia care este propusa. Totodata pe acesta există o baltă care poate fi amenajată pentru pești, rațe, etc.
Formă acestuia este una rectangulară în usor pantă, fără denivelări semnificative, astfel având avantajul de a avea o priveliste asupra satului dar si a dealurilor din zona. Frontul stradal al parcelei fiind de 14,74 ml măsoară o suprafață de 9438 mp este printre puținele terenuri de vânzare din zonă cu o suprafață așa mare pe care se poate dezvolta o afacere în domeniul turistic.
Utilitatile de care dispune sunt apă și canalizare de la rețeaua comunei, curent electric iar totodata s-au facut investitii si în împrejmuire parțială, s-a construit un beci săpat în deal, respectiv este pregătit pentru construcție fiind realizate ziduri de sprijin, trotuare, etc.
Terenul este ideal și a fost pregătit pentru dezvoltarea unei pensiuni turistice.

Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie
Va asteptam la vizionare

Solicită vizionarea proprietății

Teren 9.438mp intravilan Bulz / Zona Centrala /Turism/Pen...

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Teren 9.438mp intravilan Bulz / Zona Centrala /Turism/Pen...
Marius Melniciuc Consultant imobiliar RE/MAX Family
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3550847
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici