Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Teren, 15647 m²

Teren Bran - Poarta, 15647mp, casă pe teren

187.764 eur
ID 3212891
Terenuri | 15647 m²
Bran, Brasov / Central
Zona Central
Suprafață teren 15647 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 110 m

Compania imobiliară RE/MAX Central Brașov vă propune în vederea achiziției în sistem de reprezentare exclusivă și cu comision 0% de la cumpărător un teren în suprafață de 15647mp situat în Bran-Poarta, la doar 3,5 km de renumitul castel Bran, o zonă destinată preponderent construcției de pensiuni, hoteluri și case de vacanță. Acest teren are priveliște directă atât asupra munților Bucegi dar și a Piatrei Craiului.
Terenul are acces de la strada principală asfaltată pe un drum de acces pietruit, acest drum fiind în coproprietate cu vecinul alăturat. Pe teren există o casă bătrânească ce poate fi renovată sau extinsă unde avem branșament electric iar celelalte utilități (gaz, apă și canalizare) le regăsim în imediata vecinătate a proprietății.
Terenul este pretabil atât unei dezvoltări rezidențiale dar și pentru un complex turistic, fiind situat într-o zonă mirifică dorită de toți iubitorii de drumeții oferind o panoramă fantastică asupra munților înconjurători.
Poziționarea terenului îi conferă avantajul aproprierii de Stațiunile turistice de interes National Bran, Râșnov, Poiana Brașov, Predeal dar și de zona metropolitană a Brasovului.

Preț de vânzare 12 EURO/mp.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici