Vânzări
Închirieri
Vânzare Teren, 1052 m²

Teren construibil cu utilitati Brasov

789.000 eur
ID 3572034
Terenuri | 1052 m²
Brasov, Brasov / Ultracentral
Suprafață teren 1052 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 27 m
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Compania STARTIMOB va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un teren intravilan, pretabil constructii situat ultracentral, pe str. Crisan, in vecinatatea Restaurantului ‘ Roata Norocului’’ si a Palatului Stirbey.

Suprafata terenului este de 1052 mp, imprejmuit cu gard din beton si plasa, cu deschidere stradala asfaltata de 27,24ml la str Crisan.

Destinatia terenului stabilita prin documentatia de urbanism conform P.U.G este pentru constructii locuinte individuale si colective mici, cu maxim P+2 niveluri, situate in afara ariei protejate, prin parcelari traditionale/spontane ( enclava L1a ) , cu POT de 40% si CUT – 0,8 pentru P+1 si CUT de 1,2 pentru P+2, regim de inaltime de P+2E+M, cu o inaltime de 11 m la cornisa, cu retrageri fata de limitele laterale ale parcelei cu cel putin jumatate din inaltimea la cornisa, dar nu mai putin de 3 m si retragere fata de limita posterioara va fi egala cu jumatate din inaltimea la cornisa, dar nu mai putin de 5 m.

Printre alte delimitari si conditii stabilite in certificatul de urbanism mentionam urmatoarele :
-retragerea cladirilor trebuie sa permita interventia mijloacelor de stingere a incendiilor
– suprafata minima a parcelei sa fie de 200 mp si front stradal de 12 ml;
– spatii libere si plantate minim 25 %;
– parcari in incinta proprietatii, la o distanta de minim 5 m de ferestrele camerelor iar garajele si alte anexe se pot amplasa pe limita de proprietate cu conditia sa nu depaseasca inaltimea gardului catre parcelele invecinate .
– cladirile noi se vor integra in caracterul general al zonei, armonizate prin arhitectura cu cladirile invecinate ;

Utilizari admise :
- locuinte individuale si colective mici cu maxim P+2 niveluri in regim de construire continuu (insiruit) sau discontinuu (cuplat sau izolat)
- pensiuni, cazare turisti, in constructii mici cu maxim P+2 niveluri in regim de construire continuu(insiruit) sau discontinuu (cuplat sau izolat)
- functiuni complementare locuirii si echipamente publice specific zonei rezidentiale
- se admite inglobarea locuintelor si comertului/serviciilor in acelasi volum – locuinte cu parter destinat altei functiuni decat locuire
Utilitatile sunt pe teren cu contracte incheiate la furnizorii de utilitati ( apa si canalizare, energie electrica – 2 bransamente cu putere instalata 50kVA si contor de gaz) .
Terenul beneficiaza de un amplasament de exceptie si dispune de extras de carte funciara cu numar cadastral, documentatie topografica, certificat de urbanism, plan topografic, plan cadastral si plan de situatie in coordonate stereo, contracte de utilitati.

Datorita pozitionarii excelente si accesului rapid catre toate punctele de interes, terenul este ideal atat pentru investitie, dezvoltare imobiliara cat si pentru constructie rezidentiala proprie.

Pret vanzare teren: 789.000 Euro ( 750 Euro/mp )

Detalii si vizionare la nr. de tel : 0733.092.093, persoana de contact – Aura Popa.

Solicită vizionarea proprietății

Teren construibil cu utilitati Brasov

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Teren construibil cu utilitati Brasov
AURA POPA Consultant imobiliar STARTIMOB
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3572034
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici