Vânzări
Închirieri
Vânzare Teren, 8769 m²

COMISION 0! Teren cu iesire la DN1 Bucuresti Brasov

876.900 eur
ID 3406206
Terenuri | 8769 m²
Busteni, Prahova / Central
Zona Central
Suprafață teren 8769 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 46 m
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz
 Construcție pe teren

COMISION 0
Oportunitate exceptionala icirc;n frumoasele statiuni Busteni si Sinaia! Va prezentam cu mandrie un teren industrial cu o suprafata generoasa de 8,769 metri patrati.
Amplasat strategic intre Busteni si Sinaia, terenul beneficiaza de o pozitie privilegiata, avand acces direct la Drumul National DN1, care leaga cele doua localitati emblematice. Mai mult, acesta dispune si de o a doua iesire la calea ferata, facilitand astfel transportul de marfa si logistica.
Cu o deschidere impresionanta de 46,35 metri liniari la calea ferata, acest teren industrial ofera spatiu suficient pentru diverse activitati industriale si comerciale.
Utilitatile sunt o parte esentiala pentru dezvoltarea industriala, si acest teren indeplineste cerintele necesare. Curentul electric este disponibil, iar gazele sunt aduse la poarta, facand astfel ca terenul sa fie pregatit pentru o varietate de operatiuni si proiecte industriale. In plus, canalizarea se afla la o distanta de numai 100 de metri de lotul respectiv, asigurand facilitati esentiale pentru dezvoltarea afacerilor.
Cu un pret competitiv de 876.900 Euro, acest teren industrial prezinta o oportunitate valoroasa de investitie pentru companii in cautare de extindere sau pentru dezvoltatori cu viziune in industria moderna.
Nu ratati aceasta ocazie unica de a detine acest teren intr-o locatie privilegiata, la granita dintre cele mai renumite statiuni montane din Romania.
Pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizionare, va rugam sa ne contactati. Suntem aici sa va oferim asistenta necesara in achizitionarea acestei proprietati de exceptie!

ID intern: 3109.

Solicită vizionarea proprietății

COMISION 0! Teren cu iesire la DN1 Bucuresti Brasov

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Bușteni 4.3 kilometri
Contactează utilizatorul
COMISION 0! Teren cu iesire la DN1 Bucuresti Brasov
Liviu Udrea Consultant imobiliar REGIS Imobiliare
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3406206
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici