Vânzare

Teren de Otopeni Lidl

Bucuresti-Ilfov / Otopeni
225 €

Rată estimată

5 Lei/lună

Avans (15%)

168 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Nu include TVA Nu

Suprafață teren 3000 m²

Tip teren Construibil

Clasificare teren Intravilan

Front stradal 62 m

Utilități Curent, Apă, Gaz

Comision cumpărător 3%

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

REL4001041 Oferim spre vanzare un teren de exceptie situat in Otopeni, la doar 30 de metri de strada 23 August, intr-o zona selecta de vile noi, aflat in apropierea padurii Baneasa si a supermarketului Lidl.

Terenul are o latime de 62 metri si o adancime de 26 metri, fiind autorizat pentru constructia de duplexuri cu regim de inaltime P+1+M. Procentul de ocupare al terenului (POT) este de 40%, iar coeficientul de utilizare a terenului (CUT) este de 1,2, oferind flexibilitate in configurarea viitoarelor constructii.

Accesul la proprietate se realizeaza pe o strada privata, cu cota indiviza, ceea ce adauga un plus de intimitate si exclusivitate. Terenul dispune de toate utilitatile, cu exceptia canalizarii, si poate fi achizitionat integral sau pe parcele, in functie de preferintele investitorului.

Aceasta proprietate reprezinta o oportunitate ideala pentru dezvoltatorii imobiliari, fiind amplasata intr-o zona in plina dezvoltare, aproape de natura, dar si de facilitati moderne, intr-o comunitate urbana de prestigiu.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Codrin Popescu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare