Vânzări
Închirieri
Vânzare Teren, 600 m²

Teren de vânzare, 600 mp, intravilan, Cristian-strada Re...

49.999 eur
ID 3625228
Terenuri | 600 m²
Cristian, Brasov / Central
Zona Central
Suprafață teren 600 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 21 m
Utilități Apă,    Canalizare
 Preț negociabil

Astăzi vă prezentăm, în sistem de reprezentare exclusivă, cu comision 0% pentru cumpărător, un teren de 600 metri pătrați, intravilan, în comuna Cristian, strada Retezat, județul Brașov.
Terenul este situat într-un cartier rezidențial din Cristian, o comună cu un farmec aparte, în județul Brașov. Acesta beneficiază de o poziționare strategică, cu utilitatile la limita proprietatii și facilități importante.
Suprafata generoasă de 600 mp (metri pătrați), ofera oportunitatea pentru a vă construi casa visurilor voastre. Această suprafață vă va permite să vă dezvoltați proiectul rezidențial într-un mediu prietenos și relaxant.
Terenul este clasificat ca intravilan, ceea ce înseamnă că aveți posibilitatea să construiți un imobil pe acesta, astfel având libertatea de a vă exprima visul și de a crea spațiul perfect pentru tine și familia ta.
Locația este înconjurată de frumusețea naturală a zonei montane a Brașovului, ceea ce oferă oportunități nenumărate pentru activități în aer liber și recreere. Peisajul muntos, aerul curat și biodiversitatea sunt doar câteva dintre aspectele care fac acest loc demn de a fi considerat.
Terenul beneficiază de accesibilitate facilă către principalele artere de transport și către infrastructura de interes, asigurându-vă o conexiune rapidă și comodă cu Brașov și cu alte zone înconjurătoare.
Pentru informații suplimentare si/sau pentru a programa o vizionare sau pentru a primi răspunsuri la întrebările dumneavoastra, contactati-ne cu încredere. Vă stăm la dispoziție și suntem bucuroși să vă ajutăm să găsiți terenul potrivit pentru proiectul dumneavoastră.

Solicită vizionarea proprietății

Teren de vânzare, 600 mp, intravilan, Cristian-strada Re...

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Sâmbătă
04 Mai
Duminică
05 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Teren de vânzare, 600 mp, intravilan, Cristian-strada Re...
Mihai Banu Consultant imobiliar RE/MAX Central
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3625228
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici