Vânzare

Teren extravilan 13800 mp Rasnov / Glăjărie/Peisaj deos...

Brasov / Rasnov

65.000 €

Specificații

Suprafață teren 13800 m²

Tip teren Agricol

Clasificare teren Extravilan

Preț negociabil Da

Nu include TVA Nu

Construcție pe teren Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Avem plăcerea de a vă oferi posibilitatea de a deține un teren deosebit, cu o suprafată generoasă  de 13800 metri pătrați, situat în extravilanul localității Râșnov, în pitoreasca  zonă  Glăjărie. Această proprietate oferă posibilitatea conversiunii în intravilan, deschizând astfel diverse oportunități pentru dezvoltare.
Terenul este parțial împădurit, incluzând o pădure tânără de mesteacăn și o poiană generoasă, locul ideal pentru a vă bucura de natură și de priveliști de neuitat către Munții Bucegi, Piatra Craiului, Postăvarul și Măgura Codlei. 
Terenul este ideal pentru construirea unei cabane, a unei căsuțe de vacanță, sau chiar a unui camping, proprietatea vecina fiind deja racordata la reteaua de curent electric . Un alt avantaj il reprezintă faptul ca la marginea terenul există o apa curgătoare. 
 Zona este recunoscută pentru multitudinea de pensiuni și cabane, rezervațiile naturale, traseele montane. O importantă atracție turistică aflată in imediata apropiere o constituie Cheile Râșnoavei,  Pestera Râșnoavei, Peștera Valea Cetății. De asemenea, terenul se situează la câtiva kilometrii de Dino Park - parcul cu dinozauri si Cetatea Râșnov care este vizibila dupa teren. La 15 km de teren se afla Poiana Brașov si la 25 de km se află Predealul, dar și statiunea Pârâul Rece. Un alt punct de atractie aflat la 15 km il constituie Statiunea Bran, unde se poate vizita Castelul Bran. În ceea ce privește infrastructura, terenul mai prezintă avantajul de a se afla la 5 km de autostrada Brașov - Râșnov, iar viitoarea autostradă Brașov-București va trece la 3 km distanta.  Accesul se realizează printr-un drum pietruit, facilitând accesul ușor atât pentru proprietari cât și pentru vizitatori.
Nu ratați această șansă de a deține un colț de paradis, ideal pentru amatorii de drumeții, fotografie sau pur și simplu pentru cei care doresc să scape de agitația urbană.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Alexandru Iordache

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare