Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Teren, 9868 m²

Teren industrial intravilan 9,868mp de vânzare în Borș

126.900 eur
ID 3206876
Terenuri | 9868 m²
Bors, Bihor / Central
Zona Central
Suprafață teren 9868 m²
Tip teren Agricol
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 27 m
 Preț negociabil

Vă propunem spre vânzare un teren cu o oportunitate investițională mare, aflat în intravilanul satului Sântion, com. Borș, la o distanță de 150 m de Parcul Industrial Borș, unde se gasesc toate utilitățile: rețea de apă, canalizare, electricitate, gaz, respectiv la o distanță de 700 m de Calea Borșului- E60.
Accesul se realizează pe un drum agricol, iar terenul se învecinează cu o parcelă de aprox. 15000 mp aflată in proprietatea Primăriei Borș, care se poate concesiona.
Cu o suprafață de 9868 mp și dublu front stradal, terenul are destinația industrie și depozite nepoluante, având POT max. 50%, respectiv CUT max. 1,5.
Alăturarea de Parcul Industrial Borș poate fi oportună investitorilor interesați de constructia unui parc fotovoltaic, respectiv datorită oportunităților de parteneriat cu companiile de aici.
Comuna Borș este una dintre cele mai importante comune ale județului Bihor, cu un plan de dezvoltare pe perioada 2021-2027 ce cuprinde o serie de proiecte de infrastructură cu finanțare atât din bugetul local cât și din fonduri nerambursabile, iar modernizarea drumurilor agricole, extinderea rețelelor de apă, canalizare și gaz sunt prioritate și cu finanțarea cea mai consistentă.
Vă invit la vizionare, iar celor interesați de mai multe informații vă stau la dispoziție.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici