Vânzare

Teren intravilan, 21.450 mp, utilitati, acces autostrada, sa

Cluj / Turda
150.000 €

Rată estimată

3.363 Lei/lună

Avans (15%)

111.825 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Suprafață teren 21450 m²

Clasificare teren Intravilan

Front stradal 210 m

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz

Tip teren Construibil

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Blitz va ofera spre vanzare un teren cu o suprafata extrem de generoasa de peste 2ha, si anume 21.450mp mp, situat la intersectia judetelor Cluj si Alba, la 15 km sau 15 min cu masina de Mun. Turda, in intravilanul comunei Unirea, in sat Dumbrava, cu acces facil la Autostrada A10, parcela oferind intimitate si fiind ferita de zgomotul zonei! 

Terenul este situat la drum asfaltat, avand forma neregulata, dar cu front extrem de generos, pe 3 laturi, iar la limita proprietatii se regasesc utilitatile de apa, curent, gaz, precum si infrastructura de canalizare. 

Terenul este in prezent folosit ca teren agricol, dar este incadrat in inregime in intravilan cu categorie de folosinta: CURTI CONSTRUCTII ( datorita unei constructii mai veche ce a fost demolata ), arabil, si livada, fiind imprejmuit partial cu gard de plasa. 

Zona turistica si interesul crescut pentru dezvoltarea de case, pensiuni, activitati de turism, activitati industriale dar si agricole, pot sa fie un factor important pentru achizitei. 

Va stam cu placere la dispozitie pentru a discuta mai multe detalii!
Cod ofertă / ID BLITZ: P127329
Id intern: P127329

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare