Vânzare

Teren intravilan in inima naturii 415mp utilitati pe teren R

Sibiu / Rau Sadului
22.500 €

Rată estimată

504 Lei/lună

Avans (15%)

16.774 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Suprafață teren 415 m²

Clasificare teren Intravilan

Front stradal 18 m

Comision cumpărător 4%

Utilități Curent, Apă

Tip teren Construibil

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Oportunitate de investitie pentru acest teren intravilan de vanzare, amplasat pe Valea Prejbei in Rau Sadului, la o distanta de mai putin de o ora de orasul Sibiu.
Pozitionat intr-o zona pitoreasca si avand peisaje cu multa padure si dealuri imprejur, acest teren va ofera sansa de a va bucura de toate aceste imagini, fiind amplasat deasupra vaii, pe o zona de deal terasata in apropiere de soseaua principala, avand drum asfaltat pana la teren.
Suprafata acestuia insumeaza un total de 415 mp si are o forma geometrica aproape patrata. Un alt mare avantaj al acestui teren il reprezinta prezenta utilitatilor (apa si curent) care sunt trase pe teren, avand contorizare separata.
Fiind amplasat pe traseul DJ105G, beneficiaza si de dezapezire pe timp de iarna, fiind in drum catre hidrocentrale construite pe raul Sadu.
Conform certificatului de urbanism se pot construi urmatoarele: case de vacanta, vile si constructii cu scop turistic.
 
Pret: 22.500€
Cod ofertă / ID: P21196
Sună-ne acum la 0369.822.820 și află detalii despre această proprietate de vanzare din Rau Sadului, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine.


Informatii speciale:
1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață.
2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine!
Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată.
3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.820 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele.

Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.
Id intern: P21196

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Cristian Sas

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare