Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Teren, 479 m²

Teren intravilan - 479mp - stațiunea Moneasa

27.800 eur
ID 3409045
Terenuri | 479 m²
Moneasa, Arad / Central
Zona Central
Suprafață teren 479 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
 Preț negociabil
 Construcție pe teren

RE/MAX vă oferă spre vânzare un teren intravilan, cu suprafața de 479mp, având construcția începută. Pretabil atât pentru o ieșire de weekend la aer curat cu prietenii sau familia cât și pentru investiție, se poate continuarea actualei construcții sau începerea uneia de la zero, în vederea turismului. În zonă se regăsesc: trasee turistice bine marcate, plimbări cu ATV-ul și un lac de agrement dotat cu hidrobiciclete. Perla Muntilor Apuseni, cum este denumită statiunea Moneasa, este situată în Vestul țării, la o distanță aproximativă de o oră și jumătate față de municipiul Arad, într-o mică depresiune de pe valea Moneasa, la poalele ramei muntoase a masivului Codru Moma. Este renumită pentru apele termale și zăcămintele de fier, calciu, magneziu, sodiu și alte minerale.
În urmă cu 15 ani, pe teren a fost începută construcția unei case de vacanță ale cărei lucrări au fost stopate ulterior, în continuare existând un proiect de construcție.

RE/MAX, reprezentant oficial al vânzătorului, vă oferă consiliere și asistență în procesul de achiziție și dacă este cazul pentru accesarea unui credit bancar.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici