Vânzare

Teren intravilan Buftea

Bucuresti-Ilfov / Buftea
100 €

Rată estimată

2 Lei/lună

Avans (15%)

75 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Nu include TVA Nu

Suprafață teren 4500 m²

Tip teren Construibil

Clasificare teren Intravilan

Front stradal 42 m

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz

Comision cumpărător 3%

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

REL4000919 Oportunitate imobiliara unica in Buftea: Teren rezidential cu potential de parcelare

Prezentare Generala: Aceasta proprietate de exceptie reprezinta o oportunitate imobiliara deosebita in orasul Buftea. Cu o suprafata generoasa de 4500 metri patrati si o deschidere la un drum asfaltat de 42 de metri liniari, acest teren ofera o gama variata de posibilitati de dezvoltare, inclusiv posibilitatea de parcelare in 12 loturi cu suprafete cuprinse intre 263 si 461 metri patrati fiecare, alaturi de un drum de servitute de 9 metri latime
Detalii:
•	Suprafata totala: 4500 metri patrati.
•	Deschidere la drum: 42 de metri liniari la un drum asfaltat.
•	Posibilitate de parcelare: Terenul ofera posibilitatea de a fi parcelat in 12 loturi individuale, cu suprafete variabile intre 263 si 461 metri patrati fiecare, facilitand astfel dezvoltarea unor proiecte rezidentiale personalizate.
•	Utilitati: Proprietatea beneficiaza de toate utilitatile esentiale disponibile in zona, inclusiv apa, canalizare, energie electrica si gaz, asigurand astfel un cadru convenabil si confortabil pentru viitoarele constructii.
•	Localizare privilegiata: Situat in apropierea scolilor, liceelor si a zonelor comerciale, terenul se bucura de o locatie  convenabila, perfecta pentru familiile care cauta o atmosfera urbana activa si o viata comunitara dinamica.
•	Posibilitati de vanzare: Proprietatea poate fi achizitionata fie in intregime, fie parcelar, oferind astfel flexibilitate si optiuni variate pentru investitori si dezvoltatori.
imobiliara din aceasta zona in plina expansiune.Oportunitate de Investitie: Cu potentialul sau unic de parcelare si localizarea sa strategica in Buftea, acest teren reprezinta o oportunitate de investitie deosebita pentru dezvoltatorii imobiliari si investitorii interesati de piata

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Andreea Dima

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare