Vânzări
Închirieri
Vânzare Teren, 5000 m², comision 0%

Teren intravilan de 5000, plat, orizontal la poalele muntelu

233.500 eur
ID 3383801
Terenuri | 5000 m²
Traisteni, Prahova / Central
Zona Central
Suprafață teren 5000 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 58 m
Comision cumpărător 0%
Utilități Curent

Vă invităm să descoperiți o proprietate extraordinară, într-o locație cu aer romantic și încântător, unde veți găsi o combinație perfectă între liniațiile terenului și frumusețea naturii. Acest teren intravilan vă oferă oportunitatea de a vă construi propria oază de liniște și confort, într-un cadru pastoral și pitoresc.

Cu o deschidere generoasă de 53 de metri liniari, terenul vă oferă acces facil și flexibilitate în proiectarea și planificarea viitoarelor construcții sau amenajări.

Terenul are acces la curent electric și un drum tasat și pietruit si un sistemu de canalizare pluvială din beton si contribuie la menținerea terenului într-o stare excelentă și asigură evacuarea eficientă a apei de ploaie.

Atunci când vă veți afla pe acest teren, veți fi învăluiți de aerul curat și proaspăt al muntelui, creând o atmosferă liniștită și revigorantă. Priveliștea panoramică a munților vă va captiva privirea, iar liniștea și serenitatea din jur vă vor permite să vă conectați cu natura într-un mod profund.

În plus, proprietatea vă oferă oportunitatea de a explora activitățile, pastorale, hiking, plimbari cu bicicleta sau ATV. Datorită spațiului generos, puteți avea o mică fermă cu oi sau vaci, și puteți bucura de pășuni verzi și miresmele naturii înconjurătoare.

Dacă sunteți în căutarea unei oaze de liniște și intimitate, acest teren vă oferă posibilitatea de a vă crea propria lume în mijlocul naturii.

Vă invităm să explorați acest teren plin de potențial și să vă creați propriul paradis pastoral, într-un colț romantic al naturii.
Id intern: P4298

Solicită vizionarea proprietății

Teren intravilan de 5000, plat, orizontal la poalele muntelu

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Sâmbătă
04 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Teren intravilan de 5000, plat, orizontal la poalele muntelu
Cristian Radu Consultant imobiliar MRX REAL ESTATE SOLUTIONS
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3383801
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici