Vânzare

Teren Intravilan Zonă Rezidențială | Loturi | Balotesti

Bucuresti-Ilfov / Balotesti

2.156.000 €

Specificații

Suprafață teren 61600 m²

Tip teren Agricol

Clasificare teren Intravilan

Front stradal 50 m

Preț negociabil Da

Utilități Curent, Canalizare

Construcție pe teren Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Teren cu suprafața de  61600 mp în Balotești, strada Prelungirea Fabricii, amplasat lângă complexul rezidențial Good Residence Luna, oferă posibilitatea parcelare în 120 de loturi de case tip individuale sau duplex.

Acest teren oferă oportunitatea ideală pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar într-o zonă în continuă dezvoltare, cu parametri de construcție bine definiți.  Cu acces rapid la principalele artere rutiere și infrastructura disponibilă, acesta este potrivit pentru investitori interesați de dezvoltarea imobiliară. Terenul este pretabil pentru dezvoltare imobiliară rezidențială, spații de cazare sau alte destinații.

Flexibilitatea în dimensionarea loturilor și poziționarea acestora, fac din această proprietate o alegerea ideală pentru investitorii cu viziune și nevoi orientate pe dinamica  pieții imobiliare actuale.

Amplasat în nordul zonei metropolitane a Bucureștiului, în Balotești într-o zona rezidențială în plină dezvoltare, la 15 km distanță de București, cu acces facil din DN1, A3, Șoseaua Pipera Tunari, și în curând A0. În apropierea mijloacelor de transport și în proximitatea zonelor de agrement Laguna Verde, Eden Land, Terme București.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Alex Anghel

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare