Vânzări
Închirieri
Vânzare Teren, 775 m²

TEREN REZIDENTIAL | NOJORID

67.000 eur
ID 3636616
Terenuri | 775 m²
Nojorid, Bihor / Central
Zona Central
Suprafață teren 775 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 20 m

Brucken Imobiliare va ofera oprtunitatea de a va construi o locuinta moderna, intr-o zona metropolitana a Oradei, bine conectata la toate utilitatile necesare. Zona de Nojorid se afla in plina expansiune rezidentiala. Iata o prezentare detaliata a terenului propus:

Amplasare excelenta: se afla intr-o zona rezidentiala linistita si inconjurata de natura. Cu acces usor la principalele artere rutiere si cu proximitate fata Oradea, terenul ofera un stil de viata convenabil.

Suprafata si configurare: are o suprafata generoasa (775 mp) si un front mare de 20.43 mp. Configuratia sa permite planificarea optima a locuintei si a spa?iilor verzi, oferind un mediu placut si relaxant proprietari.

Utilitati disponibile: este conectat la toate utilitatile necesare, cum ar fi alimentarea cu apa, energie electrica, canalizare, iar gazul urmeaza a fi introdus.

Infrastructura dezvoltata: Zona in care se afla terenul beneficiaza de o infrastructura aflata in plina dezvoltare, cu drumuri pietruite ce urmeaza a fi asfaltate, iluminat public si alte facilitati necesare pentru o comunitate rezidentiala tanara.

Pret propus: 67.000 euro;

Va invitam sa profitati de aceasta oportunitate, de a investi intr-un teren potrivit pentru o constructie rezidentiala moderna si accesibila, in imediata proximitate a Oradei.

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va oferi orice informatii suplimentare si pentru a va insoti in procesul de achizitie a proprietatii.

40 773 795 287 | bd. Gh. Magheru, nr. 12 | [email protected]

Solicită vizionarea proprietății

TEREN REZIDENTIAL | NOJORID

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Sâmbătă
04 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
TEREN REZIDENTIAL | NOJORID
Bichis Horea Consultant imobiliar BRUCKEN IMOBILIARE
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3636616
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici