Vânzare

4 camere | 110 m²

Triplex 110 mp utili, 230 mp teren, zona Cetate

Alba / Alba Iulia

154.000 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 110 m²

Suprafață teren 230 m²

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 1

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Nemobilat

Numărul de locuri de parcare 2

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Blitz porpune spre vanzare un triplex propus este o locuință spațioasă și modernă, cu un design bine organizat, situată într-o zonă linistita din cartierul Cetate. Această proprietate cu parter și etaj oferă o suprafata utila de 110 metri pătrați și este finisată cu materiale de cea mai bună calitate, ceea ce adaugă un nivel înalt de confort și eleganță.

La parter, veți fi întâmpinat de un living generos, care creează un mediu primitor și perfect pentru petrecerea timpului în familie sau pentru a primi oaspeți. Bucătăria modernă este conectată cu zona de luat masa din living, oferind un flux eficient între aceste spații. De asemenea, la parter se află o baie elegantă, finisată cu materiale de calitate și o cameră de depozitare (camara) utilă pentru stocarea alimentelor și a altor provizii.

Etajul este destinat zonei de odihnă și privată, oferind trei dormitoare confortabile. Acestea sunt amenajate cu atenție la detalii, oferind spații individuale pentru odihnă și intimitate. Un hol spațios conectează dormitoarele, oferind un acces facil la acestea și contribuind la un flux eficient în cadrul locuinței. De asemenea, la etaj se află o baie suplimentară, cu finisaje de calitate și dotată cu facilități moderne.

Suprafața terenului de 230 de metri pătrați oferă suficient spațiu în aer liber pentru relaxare și activități în familie. Puteți amenaja un spațiu verde, o terasă sau chiar o grădină pentru a vă bucura de momentele petrecute afară.
În concluzie, acest triplex cu parter și etaj, amplasat într-o zonă linistita din cartierul Cetate, reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută o locuință spațioasă, finisată cu materiale de înaltă calitate și situată într-un mediu liniștit. Cu un design bine organizat, facilități moderne și o atenție deosebită acordată detaliilor, acest triplex oferă un stil de viață confortabil și plăcut pentru întreaga familie.
Cod ofertă / ID BLITZ: P13247
Id intern: P13247

Locație

Despre zona "Cetate"

păreri exprimate de 379 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.3

Sănătate 7.4

Siguranță 7.7

Calitate aer 6.9

Curățenie 7.3

Zone verzi 7.4

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.4

Cultură 6.9

Educație 7.8

Sport 7.5

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

7.1

Nivel de trai 6.9

Magazine 7.8

Localuri 7.7

Parcări 6.0

Zgomot 7.0

Transport în comun

Transport în comun

7.9

Autobuz 7.9

Tramvai 0.0

Metrou 0.0

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare