Vânzare

4 camere | 110 m²

Triplex 110mp utili, 190 mp teren, zona Cetate

Alba / Alba Iulia

160.000 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 110 m²

Suprafață teren 180 m²

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 1

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Nemobilat

Numărul de locuri de parcare 2

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Blitz va propune spre vanzare un triplex, o locuință modernă și spațioasă, amplasată într-o zonă liniștită din cartierul Cetate. Această proprietate este compartimentată pe două niveluri, cu un beci generos de 55 de metri pătrați și o suprafata utila de 110 metri pătrați. Finisat cu materiale de cea mai bună calitate, acest triplex oferă un stil de viață confortabil și elegant.

La parter, veți găsi un living generos, conceput pentru a crea un mediu primitor și relaxant. Acesta este ideal pentru petrecerea timpului alături de familie și prieteni sau pentru momente de relaxare în timpul serilor. Bucătăria este conectată fluid cu zona de luat masa din living. Unul dintre punctele cheie este baia, care este amenajată într-un stil contemporan, cu obiecte sanitare de calitate și finisaje elegante. De asemenea, există și o camara, unde puteți depozita provizii și alimente.

La etaj, veți avea acces la două balcoane, care vă oferă oportunitatea de a vă bucura de aerul curat și de priveliștea din împrejurimi. Aceste balcoane sunt locuri perfecte pentru a vă savura cafeaua dimineața sau pentru a vă relaxa în timpul serilor. De asemenea, etajul dispune de trei dormitoare spațioase, create pentru a asigura confortul și intimitatea necesare în timpul odihnei. Există un hol generos care conectează dormitoarele, oferind un flux ușor între spațiile interioare. Baia suplimentară de la etaj este finisată cu același nivel de rafinament ca și baia de la parter, fiind dotată cu facilități moderne.

Suprafața terenului de 180 de metri pătrați oferă o oază de liniște și relaxare în aer liber. Aici puteți crea un spațiu de grădină sau un loc de joacă pentru copii, adăugând astfel un plus de valoare și de confort locuinței dvs.

Triplexul cu parter și etaj, situat într-o zonă linistita din cartierul Cetate, reprezintă o proprietate elegantă și modernă, potrivită pentru cei care caută un stil de viață confortabil și rafinat. Cu finisaje de înaltă calitate și o compartimentare bine gândită, acest triplex oferă toate facilitățile necesare pentru o experiență de locuire deosebită.


Cod ofertă / ID BLITZ: P13249
Id intern: P13249

Locație

Despre zona "Cetate"

păreri exprimate de 379 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.3

Sănătate 7.4

Siguranță 7.7

Calitate aer 6.9

Curățenie 7.3

Zone verzi 7.4

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.4

Cultură 6.9

Educație 7.8

Sport 7.5

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

7.1

Nivel de trai 6.9

Magazine 7.8

Localuri 7.7

Parcări 6.0

Zgomot 7.0

Transport în comun

Transport în comun

7.9

Autobuz 7.9

Tramvai 0.0

Metrou 0.0

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare